​Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη πως μια 18χρονη κοπέλα στη Νέα Υόρκη τελικά δεν βιάστηκε από πέντε ανήλικους, όπως είχε αρχικά καταγγείλει, αλλά είχε κάνει sex με τον ίδιο της τον πατέρα!

Όπως αναφέρει η Mirror, τον περασμένο μήνα, πέντε έφηβοι συνελήφθησαν από την αστυνομία στο Μπρούκλιν, μετά από καταγγελία μιας 18χρονης ότι βιάστηκε σε παιδική χαρά στη συνοικία Μπράουνσβιλ.

Πρόκειται για έναν 15χρονο, έναν 14χρονο και δύο 17χρονους, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και βίαιο καταναγκασμό.

Τότε μάλιστα οι πέντε έφηβοι είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η 18χρονη έκανε sex μαζί τους με τη θέληση της, ενώ προηγουμένως είχε κάνει sex με τον μεθυσμένο πατέρα της.

Μάλιστα ένας από τους υπόπτους φέρεται ν�� κατέγραψε σε βίντεο την κοπέλα με τα εσώρουχά της κατεβασμένα, ενώ λίγο πιο δίπλα ήταν ο πατέρας της. Η εφημερίδα υποστηρίζει πως είδε το βίντεο και σε αυτό φαίνεται μια γυναίκα στο έδαφος να κουνιέται μπρος πίσω και να βογκάει.

Ο πατέρας της 18χρονης πάλι, ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ζήτησε βοήθεια σε ένα μπακάλικο κοντά στην παιδική χαρά, αλλά οι εργαζόμενοι εκεί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι τους έλεγε, αφού ήταν μεθυσμένος.

Είπε ακόμα ότι έφυγε από το σημείο της επίθεσης, γιατί ένας από τους υπόπτους τον απείλησε με όπλο.

Τελικά όμως όλα αυτά αποδείχθηκαν ένα φιάσκο, αφού η κοπέλα ανακάλεσε την αρχική της κατάθεση περί βιασμού και παραδέχθηκε ότι έκανε sex με τον ίδιο της τον πατέρα.

Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι. Η 18χρονη όμως αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές, ενώ δεν επιθυμεί να ασκηθεί δίωξη εναντίον του πατέρα της.