Με το βλέμμα της να στάζει φόβο η σύζυγος του μεγαλύτερου Μεξικανού κακοποιού, Χαοακίν Ελ Τσάπο περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που περνά ο άνθρωπός της όπως λέει, μέσα στη φυλακή.

«Είναι ένα κρύο μέρος, παγωμένο. Καθώς μπαίνεις μέσα είναι ακόμη πιο κρύο και δεν τον αφήνουν να βγει έξω ούτε καν στην αυλή», λέει η Έμμα Κορονέλ.

Ο σύζυγός της ήταν ο νούμερο ένα καταζητούμενος, μετά την θεαματική απόδραση του στις 11 Ιουλίου του 2015 από φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Με συνέντευξή της στην telemundo, η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς λέει πως δεν γνώριζε ότι ο "κοντός" όπως ήταν το ψευδώνυμό του, ήταν ο μεγαλύτερος βαρόνος ναρκωτικών.

«Δεν γνωρίζω αν έκανε εμπόριο ναρκωτικών. Δεν ξέ��ω από πού αντλούν αυτές τις πληροφορίες, ότι δηλαδή διψάει για αίμα ή ότι είναι βιαστής. Για εμένα είναι άδικο που έχουν ειπωθεί τόσο βάρβαρα πράγματα για εκείνον», προσθέτει.

Όταν εισέβαλαν οι ειδικές δυνάμεις μέσα στο απλό διαμέρισμα που έμενε η ίδια με τον σύζυγό της, εκείνη κοιμόταν μαζί του. Δίπλα τους βρισκόντουσαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

«Τα παιδιά τον ζητούν συνέχεια . Όταν τον βλέπουν στην τηλεόραση τρέχουν να τον αγκαλιάσουν. Είναι ο πατέρας τους», τονίζει η καλλονή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΣ είναι ο βαρόνος ναρκωτικών που συνελήφθη- Το είχε σκάσει πριν έξι μήνες

Ο Σον Πεν είχε συναντήσει κρυφά τον βαρόνο των ναρκωτικών- Αυτό οδήγησε στην σύλληψη του;

Πρώτη φορά:O Σον Πεν μετά την συνέντευξη με τον βαρόνο των ναρκωτικών-Είναι κατάσκοπος της CIA;