Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για την εικονιζόμενη Irianita Rojas Rasma, από το Περού. Η κοπέλα δεν είναι έγκυος! Ζούσε με έναν όγκο στην κοιλιά, ο οποίος μεγάλωνε από τότε που ήταν 13 ετών με αποτέλεσμα πλέον, στα 22 της, να μοιάζει σαν να διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της.

ξετυξετυξερυξ.jpg
θκυθ.jpg

Τη νεαρή γυναίκα συνάντησε ο υπουργός Υγείας του Περού, Anibal Velasquez, την περασμένη εβδομάδα, ενώ επισκεπτόταν την πόλη όπου ζει για τα εγκαίνια νέας κλινικής. Όταν άκουσε την ιστορία της, αμέσως κάλεσε τους συνεργάτες του να φροντίσουν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Λίμα για επέμβαση, καθώς η νέα κλινική στην πόλη της δεν μπορούσε να εξετάσει ή να αφαιρέσει τον ολοένα διογκούμενο όγκο της.

ξετυξετυξ.jpg

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o όγκος ζυγίζει πλέον 15 κιλά (!) και της προκαλεί εδώ και χρόνια αδιάκοπο πόνο, με αποτέλεσμα να έχει αναγκαστεί να εγκαταλείψει και το σχολείο και τη δουλειά της.

υξευξερυξ.jpg

Η 22χρονη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας Λίμα μαζί με τη μητέρα της Karina Rasma Lomas. Οι γιατροί στο νοσοκομείο εξήγησαν πως θα γίνουν εξετάσεις ώστε να διακριβωθεί η φύση του όγκου και το ενδεχόμενο να υπάρχει κακοήθεια. Στη συνέχεια, θα προγραμματιστεί η επέμβαση για την αφαίρεσή του την επόμενη εβδομάδα.