Αποτροπιασμό για ορισμένους από τους «επαγγελματίες» που εργάζονται σε σχολικούς χώρους, προκαλεί το βίντεο που τράβηξε μια 17χρονη μαθήτρια.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο οδηγός του σχολικού της λεωφορείου, ο οποίος φαίνεται να καπνίζει μέσα στο όχημα και να βρίζει χυδαία τους μαθητές! Το περιστατικό συνέβη στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

Ο οδηγός του σχολικού σε έξαλλη κατάσταση ουρλιάζει στους μαθητές και τους λέει: «Γ@μ@μ@να σκάστε! Κατεβείτε από το λεωφορείο»!

Μια από τις μαθήτριες κατέγραψε μέρος του περιστατικού στο κινητό της και το ανέβασε στον λογαριασμό της στο Istangram. Το βίντ��ο έγινε ��υσικά viral προκαλώντας έντονες αντιδράσεις κατά του οδηγού, ενώ άνοιξε και συζητήσεις για το ποιόν των εργαζομένων.

«Ορισμένοι από τους οδηγούς είναι πολύ ευγενικοί. Άλλοι είναι αγενείς και απρεπείς. Ήθελα οι αναγνώστες τις εφημερίδας να δουν την πραγματική πλευρά. Δεν γινόταν τίποτα μέχρι που άρχισε να μας φωνάζει», δήλωσε η μαθήτρια που έστειλε το βίντεο και σε εφημερίδα της περιοχής, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα στο περιστατικό.


Δείτε το βίντεο!