​Οι δυο τους ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως… Ήξεραν ότι θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί! Για αυτό το λόγο ο Μάρτιν Μπους και η Ντόλι Ντάσον από το Λέστερ της Μεγάλης Βρετανίας χαρήκαν πάρα πολύ όταν έμαθαν ότι εκείνη περίμενε τον καρπό του έρωτα τους.

Και ναι η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους θα μπορούσε να ήταν μία συνηθισμένη ιστορία αγάπης, ωστόσο, η περίπτωση τους διαφέρει στο γεγονός πως η μικρούλα Ιζαμπέλα Ολίβια ήλθε στον κόσμο με τη βοήθεια του μπαμπά της!

Μάλιστα, ο πατέρας της φωτογράφος στο επάγγελμα κατάφερε και να τραβήξει τη γέννα σε βίντεο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Πριν λίγες μέρες η 24χρονη άρχισε να έχει πόνους γέννας παρά το γεγονός πως δεν είχε έλθει ακόμη η ημερομηνία του τοκετού.

Εκείνος ψύχραιμος άρχισε να ετοιμάζει τα πράγματα της για να πάνε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, λογάριαζε χωρίς την βιαστική μικρούλα του… αφού όταν κατέβηκε στο σαλόνι του σπιτιού τους είδε την γυναίκα του να είναι ετοιμόγεννη.

Έτσι, ο 35χρονος ανέλαβε δράση και άρχισε να ξεγεννά την γυναίκα του ενώ στο σπίτι έσπευσε και η μητέρα του για να βοηθήσει αναλαμβάνοντας να μιλάει με το νοσοκομείο ώστε να τους καθοδηγούν.

Μάλιστα, επειδή το μικρόβιο του φωτογράφου είναι βαθιά ριζωμένο στην συνείδηση του… κατέγραψε όλη τη διαδικασία σε βίντεο. «Είμαι απλά ενθουσιασμένος που τα έχω όλα στην ταινία. Είναι συναρπαστικό να μπορείς να παρακολουθήσεις ξανά μία τόσο ξεχωριστή στιγμή», δήλωσε ο ευτυχισμένος πατέρας.