​Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν επιχειρήσει να χρησιμοποιήσουν τις κυλιόμενες σκάλες του μετρό, ως τσουλήθρα, αλλά ο κύριος που βλέπετε στο βίντεο και το δοκίμασε και την πάτησε… αφού «έφαγε» μια επική και παράλληλα επικίνδυνη τούμπα!

Το περιστατικό έγινε στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου και απαθανατίστηκε από τους φίλους του 30χρονου τολμηρού άνδρα, οι οποίοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, όταν έπεσε!

Ο 30χρονος ξεκίνησε την τσουλήθρα σε μία από τις μεγαλύτερες σε μήκος κυλιόμενες σκάλες του μετρό στο Λονδίνο, κρατώντας μια μπίρα στο χέρι. Στην πορεία όμως η κάθοδος του κατέληξε σε τούμπα!

«Ήταν μια τρέλα της στιγμής. Σοκαριστήκαμε όλοι που το έκανε αλλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Ήταν χαζό. Η χειρότερη ιδέα που είχαμε ποτέ. Αποφάσισε να το κάνει κρατώντας μια μπίρα στο ένα χέρι και το πορτοφόλι του στο άλλο. Αιμορραγούσε αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά», σημείωσε ο φίλος του David Bailey που ανέβασε το βίντεο στο Facebook.

Από την άλλη, ο υπεύθυνος του μετρό του Λονδίνου, Mark Evers, καταδίκασε τη συμπεριφορά, λέγοντας: «Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και πλάκες σαν αυτές είναι επικίνδυνες όχι μόνο για όσους εμπλέκονται αλλά και για τους άλλους επιβάτες».

πηγή: Dailymail