​Αν υπάρχει ένας ακομπλεξάριστος πολιτικός τότε αυτός είναι Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος «τυγχάνει» να είναι και… Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ωστόσο το ανώτατο αξίωμα του δεν τον εμποδίζει από το να είναι έν��ς ρομαντικός και τρυφερός σύζυγος, αφού δεν δίστασε να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (που έχει την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Αμερική) και να κάνε�� ερωτική εξομολόγηση στην Μισέλ Ομπάμα για την γιορτή του «Αγίου Βαλεντίνου».

Βλέπετε το ζευγάρι θα περάσει χωριστά την αυριανή γιορτή των Ερωτευμένων, και έτσι ο Μπάρακ Ομπάμα είπε να επανορθώσει και μάλιστα σε… εθνική εμβέλεια!

«Κάποιος να καλέσει τα Επείγοντα γιατί η ατμόσφαιρα στο στούντιο θα "ανάψει"», είπε αρχικά με μπόλικο χιούμορ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, με το σκηνικό να είναι στολισμένο με άσπρα τριαντάφυλλα, και την φωνή του Μπάρι Γουάιτ για μουσική υπόκρουση.

84384233_10.jpg

Στη συνέχεια, ο… Μπάρακ απήγγειλε on air το ερωτικό του ποίημα προς την σύζυγο, λέγοντας:

«Μισέλ, σε αυτή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα σε περιποιηθώ. Θα σου φτιάξω ψωμί από κολοκύθια. Μετά, θα σερβίρω λαχανικά σε ένα πιάτο ακριβώς όπως σου αρέσουν. Μετά, θα σου κάνω μασάζ ενώ βλέπεις την εκπομπή «Ellen's Design Challenge» στο HGTV. Επειδή σε αγαπώ τόσο πολύ και νοιάζομαι για σένα όσο δεν φαντάζεσαι».

Στη συνέχεια, σε πιο σοβαρό τόνο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε:

«Μισέλ, έχω πάρει πολλές καλές αποφάσεις ως Πρόεδρος. Η καλύτερη απόφαση όμως που πήρα ποτέ στη ζωή μου ήταν που σε διάλεξα. Σ' ευχαριστώ που με ανέχεσαι. Σ' αγαπώ».

Να σημειώσουμε τέλος, πως το ερωτικό μήνυμα του Ομπάμα ήταν η απάντηση στο «τετράστιχο» που απήγγειλε στον Πλανητάρχη η γυναίκα του, νωρίτερα στην εκπομπή: «Τα ρόδα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι λιλά, εσύ είσαι ο Πρόεδρος κι εγώ αυτή που σ' αγαπά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.