Μια ασυνήθιστη ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα hindustantimes.com. Μια 32χρονη Ινδή, έκοψε τα γεννητικά όργανα του γαμπρού της, που της είχε επανειλημμένως επιτεθεί σεξουαλικά, την ώρα που ετοιμαζόταν για ακόμα μια φορά να τη βιάσει.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τα τρία παιδιά της, όπου και παρέδωσε τα κομμένα γεννητικά όργανα ως απόδειξη. Είπε μάλιστα ��τους αστυνομικούς πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να σταματήσει τις επιθέσεις του άνδρα σε βάρος της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα ζούσε με τον γαμπρό της καθώς ο άνδρας της εργαζόταν σε μεγάλη απόσταση. Καθώς έμενε όμως στο σπίτι του, ο άνδρας της είχε επιτεθεί σεξουαλικά πολλές φορές. Όπως περιέγραψε στην αστυνομία, προσποιήθηκε πως συναινεί στην ερωτική πράξη και όταν ο άνδρας την προσέγγισε του έκοψε το πέος με δρεπάνι!

Πριν η αστυνομία προλάβει να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, εκείνος είχε ήδη αυτοκτονήσει και το σώμα του βρέθηκε κρεμασμένο από δέντρο κοντά στο σπίτι του. Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας. «Είναι μια σπάνια περίπτωση και πρέπει να διερευνηθεί επαρκώς», τόνισε ο ίδιος.

Η γυναίκα, πάντως, δήλωσε πως έχει σώας τας φρένας και πως δεν μετανιώνει για την πράξη της.