Τη φρικτή επίθεση του Alec Lowther που άφησε μια γυναίκα με προβλήματα όρασης στο ένα μάτι, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Metro και σοκάρει! Ο 21χρονος δράστης ομολόγησε τον άγριο βιασμό της άτυχης γυναίκας τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου κι όπως είναι λογικό συγκλόνισε την κοινή γνώμη της Βρετανίας.

Μετά την άγρια επίθεση, η γυναίκα ανακάλυψε ότι της είχε κλέψει το κινητό τηλέφωνο και 163 λίρες που είχε πάνω της.

«Περπατούσε τις πρώτες πρωινές ώρες στο νεκροταφείο St Mary στο Hull, όταν την πλησίασε ο 21χρονος, την πέταξε πάνω σε ένα φράχτη και άρχισε να τη χτυπά. Βρισκόταν από πάνω της και της χτυπούσε συνέχεια το κεφάλι ενώ την κρατούσε με το χέρι του από το λαιμό», δήλωσε ο εισαγγελέας Simon Waley, προκαλώντας ανατριχίλα με την περιγραφή του.

«Δεν μπορούσε να δει τίποτα γιατί τα μάτια της αιμορραγούσαν και απειλούσε να τη σκοτώσει. Έχασε τελικά τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε ο δράστης είχε φύγει από το σημείο παίρνοντας μαζί του το τηλέφωνό της και όσα μετρητά είχε πάνω της. Είχε μώλωπες και αμυχές που χρειάζονταν ράμματα αλλά ο πιο σοβαρός τραυματισμός ήταν στο μάτι της. Έχασε μερικώς την όρασή της», τόνισε.

Ο Alec Lowther ομολόγησε το αδιανόητα βάναυσο έγκλημα που διέπραξε, όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο τον περασμένο μήνα. Σημειώνεται ότι αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.