​«Κόλλημα» με το… Hollywood απέκτησαν η Άνγκελα Μέρκελ και ο Μπαράκ Ομπάμα, με τη Γερμανίδα καγκελάριο να κλείνει ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Αμερικανό πρόεδρο να δηλώνει πως θέλει να ταξιδέψει με τον Ματ Ντέιμον στον... Άρη!

Το τυχερό της θα έχει αύριο, Παρασκευή, η Άνγκελα Μέρκελ, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο γόης του κινηματογράφου, θα συναντηθούν στο Βερολίνο, με αφορμή το προσφυγικό. «Θα συναντήσω την Άγκελα Μέρκελ για να συζητήσουμε και να διαβουλευτούμε σχετικά με το ποια μηνύματα μπορούμε να στείλουμε και τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε», είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, προσθέτοντας ότι θα συναντηθεί και με πρόσφυγες.

Την ίδια ώρα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε μία συνέντευξη αλλιώτικη από τις άλλες, στο επιστημονικό έντυπο «Popular Science». Μεταξύ άλλων, αποκάλεσε τον εαυτό του… «σπασίκλα», ενώ δεν έκρυψε τη λαχτάρα του να ταξιδέψει στον Άρη, παρέα με τον Ματ Ντέιμον!

«Αν πηγαίνατε στον Άρη, ποιόν θα θέλατε να σας συνοδεύσει; Τον Mark Watney από το “Martian” ή την Ellen Ripley από το “Alien”;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον.. αποστόμωσε: «από την στιγμή που η ερώτηση είναι υποθετική, δεν θα μπορούσα να τους πάρω και το��ς δύο; Θα έβαζα τον Ματ Ντέιμον να καλλιεργεί πατάτες και τη Σιγκούρνι Γουίβερ να κανονίζει τους τυχόν ανεπιθύμητους εισβολείς»!