​Μια σοκαριστική καταγγελία έκανε μια 17χρονη από τη Λευκωσία στην Αστυνομία. Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι υποβαλλόταν σε ομαδικό βιασμό από ομάδα νεαρών. Δυο 18χρονοι έχουν συλληφθεί ενώ αναμένονται νέες συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα κυπριακά sites, η ανήλικη έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και γυναικολόγο οι οποίοι επιβεβαίωσαν την κακοποίηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η 17χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι γνώρισε τον ένα εκ των δυο νεαρών μέσω facebook τον Δεκέμβριο του 2015 και κανόνισαν να συναντηθούν.

Η κοπέλα στο συγκεκριμένο ραντεβού έκανε στοματικό έρωτα στον 18χρονο που σύμφωνα πάντα με την ίδια, την ανάγκασε να κάνει το ίδιο και στον δίδυμο αδερφό του αλλιώς όπως της είπε θα την έκανε ρεζίλι στο σχολείο της. Έτσι αυτή υποχώρησε. Σύμφωνα με την κατάθεση οι νεαροί κατέγραφαν τα τεκταινόμενα σε βίντεο. Στην υπόθεση εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Η μαθήτρια ανέφερε ακόμα ότι οι νεαροί τη βίασαν ομαδικά αφού της έδωσαν τσιγάρο-χασίς, ενώ η ίδια δεν το γνώριζε με αποτέλεσμα να ζαλιστεί, χάνοντας τις αισθήσεις της.

Όταν ξύπνησε ήταν γυμνή και είχε αντιληφθεί ότι την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Οι δυο 18χ��ονοι οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την κράτηση τους για οκτώ μέρες.