​«Δείπνο ή το δείπνο σου» έγραφε η αγγελία του Γερμανού κανίβαλου, Armin Meiwes, στην οποία ζητούσε “προσφορές” για να φάει κάποιον ζωντανό!

Το 2001 ο Bernd Brandes προσέφερε τον εαυτό του για θυσία. Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο Γερμανός κανίβαλος αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες από τη φρικιαστική διαδικασία, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ "Docs: Interview with a Cannibal".

Ο ίδιος περιγράφει πως έφαγε ένα κομμάτι τηγανητή μπριζόλα από την πλάτη του εραστή του, με πατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών, αφού πρωτίστως είχε διακοσμήσει το τραπέζι με κεριά.

rexfeatures_699986w.jpg
(O κανίβαλος- Armin Meiwes)

«Αφού ετοίμασα το δείπνο μου, το έφαγα. Η πρώτη μπουκιά ήταν φυσικά πολύ παράξενη. Ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω. Το λαχταρούσα περισσότερα από 40 χρόνια. Το ονειρευόμουν. Επιτέλους ένιωθα ότι τα είχα καταφέρει. Έχει γεύση χοιρινού κρέατος αλλά πολύ πιο δυνατή» εξηγεί ο κανίβαλος.

Ακόμη, περιγράφει ότι ο Brandes πήρε υπνωτικά χάπια πριν του κόψει τα γεννητικά όργανα και στη συνέχεια τα έφαγαν μαζί! Μετά, ο Brandes έκανε μπάνιο ενώ ο Meiwes του διάβαζε ένα μυθιστόρημα Star Trek, πριν τελικά τον μαχαιρώσει στον λαιμό και τον σκοτώσει!

Τον έκοψε κομματάκια, έθαψε το κεφάλι του στον κήπο και το υπόλοιπο το έβαλε στην κατάψυξη. Όλα αυτά τα τραβούσε βίντεο, αλλά οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ αποφάσισαν να μην τα συμπεριλάβουν.

0072e6011000044c-3439299-image-m-24_1455042844433.jpg
(Το θύμα- Bernd Brandes)

Ο Armin Meiwes έγινε εμμονικός με τον κανιβαλισμό από την εφηβεία του, αλλά τον εφάρμοσε μόνο μετά τον θάνατ�� της μητέρας του. Βρήκε chatrooms όπου κάποιοι προσέφεραν τους εαυτούς της.

Τον Δεκέμβριο του 2002 συνελήφθη και είπε στην αστυνομία ότι το κρέας στην κατάψυξη ήταν από αγριογούρουνο. Στη δίκη του κατέθεσε ότι ο Bernd Brandes πήγε σε εκείνον θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του. «Για εκείνον ήταν ένας ωραίος θάνατος» είπε χαρακτηριστικά.

Εξέτισε ποινή κάθειρξης 8 ετών, αφού αρχικά είχε καταδικασθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Πλέον εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και πιστεύεται ότι ε��ναι χορτοφάγος.

πηγή: metro