​Αν σου αρέσουν οι πολλές φωτογραφίες και δεν σταματάς τα κλικ όποτε βλέπεις κάτι που σου τραβάει την προσοχή… πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις αυτό το άρθρο!

Γιατί; Μα, επειδή σου παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να βγάλεις λεφτά από αυτή σου την συνήθεια! Η υπηρεσία Foap, λοιπόν, είναι αυτή η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να πουλήσεις τις φωτογραφίες που τράβηξες με το κινητό σου!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις τη φωτογραφία που θες στην πλατφόρμα της, όπως κάνεις δηλαδή σε όλα τα social media, και να περιμένεις να τη δουν οι υποψήφιοι αγοραστές.

Πως λειτουργεί

Αρχικά κατεβάζεις στο κινητό σου την εφαρμογή, η οποία, σημειωτέων, είναι δωρεάν. Στην συνέχεια φτιάχνεις έναν λογαριασμό, ώστε να ξέρουν οι αγοραστές σε ποιον ανήκουν οι φωτογραφίες. Μετά από αυτό μπορείς να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου.

Για κάθε φωτογραφία που ανεβάζεις θα πρέπει να αξιολογήσεις πέντε άλλες φωτογραφίες άλλων χρηστών. Με την ίδια λογική πέντε άλλοι χρήστες πρέπει να βαθμολογήσουν τη δική σου φωτογραφία. Έπειτα δημοσιεύετε και μπορεί όποιος ενδιαφέρετε να την αγοράσει.

Όσο για το μεροκάματο σου… Η κάθε φωτογραφία πωλείται για δέκα δολάρια από τα οποία παίρνεις τα πέντε εσύ, γιατί τα υπόλοιπα πάνε στην εφαρμογή!

Αν θες να κατεβάσεις την εφαρμογή και έχεις Android κάνε κλικ ΕΔΩ

Αν θες να κατεβάσεις την εφαρμογή και έχεις iΟS κάνε κλικ ΕΔΩ