Στους εννέα υπολογίζουν τους νεκρούς οι αρχές, από την μετωπική σύγκρουση τρένων στη Βαυαρία της Γερμανίας, για την οποία σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Πηγή της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 9 νεκροί και οι τραυματίες φτάνουν τους 150. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για 55 σοβαρά τραυματίες και άλλους 15 σε κρίσιμη κατάσταση.

τδυτευξςυξςξςυξ.JPG

Υπενθυμίζουμε ότι όλα συνέβησαν όταν το ένα από τα δύο τρένα εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το δεύτερο. Πολλοί κάνουν λόγο για το χειρότερο δυστύχημα του είδους του στη Βαυαρία από το 1975.

Στην περιοχές έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία με οχήματα και οκτώ ελικόπτερα. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι δρόμοι γύρω από το σημείο του δυστυχήματος έχουν αποκλειστεί και η γραμμή Holzkirchen – Rosenheim έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

Tην ίδια ώρα, στη Γερμανία «οργιάζουν» οι φήμες στα social media πως η αιτία της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων τύπου Meridian ήταν κάποιο πρόβλημα στη σηματοδότηση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επισήμως.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σφοδρή σύγκρουση τρένων στη Γερμανία- Γίνεται λόγος για πολλούς νεκρούς-Πάνω από 100 τραυματίες

Σύγκρουση τρένων στη Γερμανία- Τουλάχιστον 4 νεκροί και περισσότεροι από 150 τραυματίες