Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε μια 20χρονη έγκυο στην Ινδία! Τι έγινε; Η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα απίστευτης επίθεσης από την οικογένεια της πρώτης γυναίκας του άντρα της!

Οι συγγενείς επιτέθηκαν στην εγκυμονούσα Anitha, στην επαρχία Τελανγκάνα της Ινδίας, την έγδυσαν, τη χτύπησαν και έκαψαν τα απόκρυφά σημεία της με δαυλό!

Η 20χρονη είναι η δεύτερη γυναίκα του δίγαμου αγρότη Banoth Ravi, που την παντρεύτηκε κρυφά πέρυσι παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ο Ravi εγκατ��λειψε την πρώτη του οικογένεια και επέλεξε να ζήσει με την Anitha.

ρτηςτρης;ητ.jpg

Όταν η υπόθεση της διγαμίας ήρθε στο φως, ο αγρότης αποφάσισε να χωρίσει την πρώτη του γυναίκα και να μείνει με την 20χρονη, μετά από οικονομικό συμβιβασμό.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την υπόθεση ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, στον οποίο σύντομα ενεπλάκη και η 20χρονη. Ο αγρότης προσπάθησε να υπερασπιστεί την έγκυο γυναίκα του, δέχτηκε επίθεση από τους συγγενείς της πρώτης του γυναίκας και... αποχώρησε. Τότε έγινε το κακό!

Οι συγγενείς έμειναν μόνοι με την ευάλωτη νεαρή την οποία έγδυσαν, ξυλοκόπησαν και στην πορεία την… έκαψαν με αναμμένο ξύλο! Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος 9 ατόμων, ανάμεσα τους η πρώτη σύζυγος αλλά και ο Ravi.

Σύμφωνα με τους indiatimes, τη γυναίκα έσωσαν ντόπιοι που την μετέφεραν στο νοσοκομείο.