​Το χειρότερο εφιάλτη για κάθε γυναίκα βίωσε μία κοπέλα μόλις 17 χρονών κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κροατία.

Τρεις νεαροί άντρες, οι οποίοι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι και εμφανίσιμοι βίασαν την ανήλικη- τα στοιχεία της δεν έχουν γίνει γνωστά- σε τουαλέτες ενός μπαρ.

TEASER-Ashwin-Kumar-Waleed-Latif-Dylan-Djohan.jpg
Οι 23χρονοι Ντίλαν Ντόχαν και Ασγουίν Κουμάρ μαζί με τον 21χρονο Γουαλίντ Λατίφ αφού έβγαλαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο κορμάκι της ανήλικης την… σκαπούλαραν κιόλας και τώρα κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα σε άλλα ανήλικα κορίτσια.

Ας δούμε όμως όλα όσα συνέβησαν… Οι τρεις Αυστραλοί, οι οποίοι επίσης βρίσκονταν σε διακοπές στην Κροατία, έπιναν τα ποτά τους στο μπαρ «Τρόπικ». Εκεί, διασκέδαζε και η 17χρονη με την παρέα της.

Ξαφνικά, εκείνη κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες με τους νεαρούς να την ακολουθούν. Εκεί, την βίασαν ομαδικά και στην συνέχεια πήραν το δρόμο της επιστροφής.

AUSTRALIANS2.jpg
Η κοπέλα έκανε καταγγελία στην αστυνομία και οι δράστες ομολόγησαν την ενοχή τους. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς υποστήριξε πως το έκανε γιατί άκουσε μία απαλή φωνή να του λέει πως σκοπός της ζωής του είναι να πηγαίνει με όμορφες γυναίκες.

Τα ιατροδικαστικά στοιχεία ήταν αρκετά για να αποδείξουν και αυτά την ενοχή τους. Τελικά, πλήρωσαν το θύμα με σχεδόν 32.000 δολάρια και έφυγαν για την πατρίδα τους, όπου ζουν ανενόχλητοι!

AUSTRALIANS3.jpg

Κροάτες ακτιβιστές δήλωσαν πως ο εισαγγελέας δεν θα έπρεπε να επιτρέψει τη χρηματική ρύθμιση της υπόθεσης με την κατηγορία του βιασμού.