​Η Κιμ Ανάμι είναι μία γυναίκα που σίγουρα έχει κάτι να σου πει… Είναι 36 χρονών, διαθέτει καλογυμνασμένο κορμί που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα και δηλώνει δασκάλα του σεξ!

Γυρνάει όλο τον κόσμο διδάσκοντας «vaginal kung fu» ή αλλιώς κολπικό kung fu. Για την ακρίβεια ενθαρρύνει τις υπόλοιπες γυναίκες να σηκώνουν βάρη με τον κόλπο τους ώστε να κάνουν καλύτερο… σεξ!

kim-oscar-4.jpeg
Η ίδια αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν οφέλη για την υγεία γενικότερα, πέρα από το καλό σεξ, όπως η αντιμετώπιση προβλημάτων ακράτειας και πρόπτωσης των πυελικών οργάνων.

«Η πρακτική δημιουργεί μια συνολική ανόρθωση του σώματος - ακόμα και face lift. Είχα πελάτισσες που σταμάτησαν να κάνουν botox επειδή ξεκίνησαν να σηκώνουν βάρη με τον κόλπο τους».

kim.png
Πως σηκώνει τα βάρη; Με τη βοήθεια μίας κλωστής και ενός σεξουαλικού βοηθήματος σε σχήμα αυγού. Δένει στην κλωστή το βαρίδιο και την κλωστή με το «αυγό»!

Πάντως τονίζει πως οι γυναίκες δεν πρέπει να το παρακάνουν… «Έμαθα πως μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη, έστειλε τρεις άνδρες στο νοσοκομείο επειδή δεν ήξερε πως να διαχειριστεί τη δύναμή της» λέει κλείνοντας το μάτι.