​Άφωνους τους άφησε όλους ο απίστευτος Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος έδωσε εντολή να «βομβαρδίσουν» τη Νότια Κορέα με μπαλόνια, τα οποία περιείχαν χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας, αποτσίγαρα και χαρτομάντιλα!

d490c714b360df968728ea6ffc705471.jpg
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας ο αριθμός των μπαλονιών φτάνει το 1 εκατομμύριο, με τα περισσότερα να βρίσκονται στην επαρχία Gyeonggi.

9J24Q840.jpg
Τα μπαλόνια στάλθηκαν στα σύνορα και είχαν ειδικό εκρηκτικό μηχανισμό ώστε να σκάνε πάνω από το έδαφος. Ωστόσο, ορισμένα δεν έσκασαν και προσγειώθηκαν στα χωράφια, με τους χωρικούς να φοβούνται μήπως περιέχουν χημικά ή βιολογικά όπλα.

«Όταν ανοίξαμε ένα πακέτο που έπεσε στο έδαφος, βρήκαμε πλαστικές σακούλες γεμάτες φυλλάδια ανακατωμένα με σκουπίδια. Σε μερικά μάλιστα υπήρχαν και αποτσίγαρα, χαρτομάντιλα και καθημερινά απόβλητα», δήλωσε ένας Νοτιοκορεάτης αστυνομικός, ο οποίος ανέφερε πως τα σημειώματα που υπήρχαν μέσα αποκαλούσαν τον πρόεδρο Park Geun-hye “πολιτική λέρα”.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η χώρα σκέφτεται να τοποθετήσει οθόνες στα σύνορα, προβάλλοντας μηνύματα κατά της Βόρειας Κορέας.