​Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Ο 34χρονος Βιντ από την Σιγκαπούρη γεννήθηκε έχοντας έναν όγκο στο κεφάλι, ο οποίος όσο περνούσαν τα χρόνια αναπτύσσονταν ανεξέλεγκτα, με αποτέλεσμα πλέον να έχει καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Οι γονείς του για αυτό το λόγο τον παράτησαν με εκείνον να περιπλανιέται στους δρόμους καθώς λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισης του δεν έβρισκε δουλειά.

elefantas3.jpg
Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν γνώρισε ένα ζευγάρι Αυστραλών τουριστών που τον εντόπισε στην πρωτεύουσα της χώρας, Πνομ Πεν, κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Η Ντιάνα Κόσκι και ο Τζον Νέτλετον «ηλεκτρίστηκαν» από την ιστορία του άνδρα, αποφασίζοντας να τον βοηθήσουν οικονομικά και να τον φέρουν σε επαφή με έναν χειρουργό στη Σιγκαπούρη.

«Περπατούσε δίπλα μας στο δρόμο και συγκλονίστηκα. Τότε είπα στον άνδρα μου πως πρέπει να τον βοηθήσουμε. Άρχισα να του μιλάω, αλλά δεν καταλάβαινε αγγλικά και ζήτησα έτσι τη βοήθεια κάποιων συμπατριωτών του. Του είπα ότι θέλουμε να τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον να προσπαθήσουμε» είπε η γυναίκα.

australoi.jpg
Εκείνος ακολούθησε τους Αυστραλούς στο ξενοδοχείο τους, ωστόσο η γυναίκα παρατήρησε ότι οι ντόπιοι προσπαθούσαν να τον αποφεύγουν. Μάλιστα, χρειάστηκε να πάρουν ειδική άδεια από τον «αρχηγό» του χωριού όπου γεννήθηκε προκειμένου να κανονίσουν το χειρουργείο του.

«Όταν τον ρώτησα αν ήθελε να αφαιρεθεί ο όγκος του, απάντησε αμέσως καταφατικά. Δεν ήξερα όμως αν φοβόταν να ταξιδέψει σε άλλη χώρα. Του είπα έτσι πως θα κάναμε ό,τι μπορούμε, αλλά ��σως πάρει μήνες» τόνισε η Αυστραλή.

elefantas5.jpg
Όσο για το χαρακτήρα του άντρα που βλέπει μόνο από το ένα μάτι και αναπνέει από το ένα ρουθούνι; «Έχει ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και πιστεύει πως ίσως οι γυναίκες θα ενδιαφέρονταν γι΄ αυτόν αν δεν είχε τον όγκο» τονίζει εκείνη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η αφαίρεση του όγκου…