Μπορεί οι γονείς τους να έχουν πολύ κακές σχέσεις πλέον… ωστόσο οι κόρες τους δεν νοιάζονται για όλα αυτά και είναι κολλητές φίλες.

Μάλιστα, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ κονταροχτυπιούνται για την προεδρία των ΗΠΑ. Ας δούμε όμως τι ενώνει τις δυο γυναίκες και τι χωρίζει τους γονείς τους…

ivanka9.jpg
Τόσο η Ιβάνκα Τραμπ όσο και η Τσέλσι Κλίντον μεγάλωσαν πλουσιοπάροχα αλλά στην σκιά των διάσημων γονιών τους. Καμιά από τις δυο δεν πήρε την προσοχή που ήθελε από την οικογένεια της.

Η Τσέλσι έζησε τα εφηβικά της χρόνια στον Λευκό Οίκο τραυματισμένη από τα σκάνδαλα και τον θόρυβο γύρω από τη δημόσια ζωή των γονιών της. Όλοι θυμόμαστε άλλωστε το ερωτικό τρίγωνο των Χίλαρι, Μπιλ και Μόν��κα (Λεβίνσκι).

ivanka10.jpg
Η Ιβάνκα είναι ο καρπός του έρωτα του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ και της πρώην αθλήτριας και μοντέλου Ιβάνα Τραμπ. Το διαζύγιο τους θα μείνει στην ιστορία καθώς ήταν επεισοδιακό αλλά και πανάκριβο, ενώ οι φήμες μιλούσαν για απιστία του Ντόναλντ. Η κόρη τους αν και παιδί βρίσκεται στη μέση και καλείται να φανεί ώριμη και να τα αντιμετωπίσει.

Η Τσέλσι είναι σήμερα αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κλίντον και η Ιβάνκα αντιπρόεδρος του τμήματος ανάπτυξης της αυτοκρατορίας του πατέρα της. Ακόμη και οι σύζυγοι των δύο γυναικών είναι φίλοι.

ImageHandler (1).jpgimages.jpg
«Είμαι πραγματικά ευγνώμων που η Ιβάνκα είναι φίλη μου. Είναι μια υπέροχη γυναίκα. Η φιλία είναι πάντα σημαντικότερη από την πολιτική. Έμαθα μεγαλώνοντας και παρατηρώντας τους γονείς μου ότι μπορεί να είναι φίλοι με ανθρώπους που δεν συμπαθούν πολιτικά» είχε δηλώσει η 35χρονη Τσέλσι για την 33χρονη φίλη της.

Πάντως, οι γονείς τους ήταν κάποτε οικογενειακοί φίλοι με τον Τραμπ να είναι χορηγός στο ίδρυμα των Κλίντον. Με τα χρόνια οι σχέσεις τους άρχισαν να χαλάνε… το κερασάκι στην τούρτα ήταν η διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ.

ivanka-chelsea-1452457707.jpg
Μάλιστα, σε κάποια ομιλία του ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τη Χίλαρι Κλίντον τη «χειρότερη υπουργό Εξωτερικών της Αμερικής» με τη Χίλαρι να τον χαρακτηρίζει «επιθετικό και απαράδεκτο».

Τότε οι κόρες τους είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και είχαν ξεκαθαρίσει ότι η φίλια τους είναι πιο δυνατή από την πολιτική και τις σχέσεις των γονιών τους, για αυτό θα συνεχίζουν να είναι κολλητές ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των εκλογών.