​Κόβουν την ανάσα οι φωτογραφίες της Καρίνα Ίρμπι, η οποία κατάφερε με έναν έξυπνο τρόπο να γίνει πλούσια!

karina1.png.pagespeed.ce.TPhAVUtyDd.png
Η κοπέλα έχει γίνει σταρ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό μαγιό μπικίνι.

karina2.png.pagespeed.ce.25ZXniJB3V.png
Όπως λέει η ίδια στην Daily Mail, από πολύ μικρή ηλικία κυκλοφορούσε σχεδόν μονίμως με μαγιό αφού ήταν φανατική σέρφερ. Σήμερα είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια, δημιούργησε τη σειρά Moana Bikini και η εταιρεία της αξίζει… εκατομμύρια.

karina3.png.pagespeed.ce.AjARTfZoDq (1).png
Την πρώτη έμπνευση για την μελλοντική της εξέλιξη την είχε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στη Χαβάη.

karina4.png.pagespeed.ce.4kvR8bz8py.png
«Όταν ήμουν 18-19 ετών, είχα πάει στη Χαβάη και με είχαν εντυπωσιάσει τα εκπληκτικά μπικίνι που έβλεπα εκεί», θυμάται.

karina5.png.pagespeed.ce.D2FWmsdG3o.png
Όπως λέει, ένας από τους λόγους που αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία ήταν το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει κάτω μέρος μπικίνι που να της ''πηγαίνει''.

karina8.png.pagespeed.ce._QTGqP-iLx.png
«Πάντα πίστευα ότι όποτε φορούσα μπικίνι σε κανονικό μέγεθος, θα μου έπεφτε. Έτσι, άρχισα να ψάχνω για το σωστό μέγεθος, αλλά εκείνο το διάστημα κανείς δεν πουλούσε ακόμα μικρά μπικίνι. Οι φίλοι μου, μού έκαναν πλάκα: ότι θα 'πρεπε να σχεδιάζω η ίδια τα μαγιό, ωστόσο εγώ δεν είχα ιδέα από αυτά. Δεν έραβα, δεν ήξερα τα υφάσματα, ήμουν τελείως άσχετη», αναφέρει η Καρίνα στον ιστότοπο StartUp Creative.

karina6.png.pagespeed.ce.izGGbHGQR6.png
Τότε ήταν που μια σειρά από ατυχή γεγονότα την έκαναν να φτιάξει την εταιρεία της.

«Μια μέρα, τότε που εργαζόμουν στη Rip Curl (σ.σ. εταιρεία που φτιάχνει αθλητικά είδη) έλαβα ένα τηλεφώνημα από το αφεντικό μου. Με απέλυε εξαιτίας μιας φήμης που είχε ακούσει. Εκείνο το διάστημα πλήρωνα δάνειο για το αυτοκίνητό μου, ενοίκιο για το σπίτι μου και πραγματικά δεν με έπαιρνε να μείνω άνεργη. Ζούσα ��όνη. Θύμωσα πολύ και αποφάσισα ότι δεν θα ξαναδούλευα για 17 δολάρια την ώρα για λογαριασμό κάποιου άλλου. Θα γινόμουν η ίδια επιχειρηματίας. Την ίδια νύχτα αποφάσισα να αρχίσω να φτιάχνω μπικίνι και έπεσα με τα μούτρα στην έρευνα».

Όπως λέει ήθελε να φέρει όμορφα μαγιό στην Αυστραλία. Της έκαναν πρόταση συνεργασίας από μια χαβανέζικη εταιρεία διανομής, αλλά την απέρριψε γιατί ήθελε να σχεδιάζει η ίδια τα μπικίνι της.

Έτσι, πήγε στην Ινδονησία για να καταλάβει πώς θα μπορέσει να ξεκινήσει την εταιρεία της κι εκεί γνώρισε έναν Αυστραλό που τη βοήθησε να βρει έναν κατασκευαστή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν χρειάστηκε να πάει ποτέ σε τράπεζα για να βρει χρηματοδότηση. Έκανε όλο το μάρκετινγκ μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

«Τα κατάφερα με το Facebook: έκανα sharing, έπαιρνα likes, διοργάνωνα διαγωνισμούς. Εκείνο τον καιρό δεν είχα άλλον τρόπο διαφήμισης και το έκανα μόνη μου. Καθόμουν μέχρι τις 2 το πρωί και αυτοδιαφημιζόμουν σ��ο Facebook», αναφέρει στο StartUp Creative.

Οι κόποι της ανταμείφθηκαν, αφού η εταιρεία Moana Bikini έχει σήμερα περίπου 341.000 followers στο Instagram. Η Καρίνα προσωπικά έχει πάνω από 200.000 followers! Το σύνθημά της είναι: «not just bikini, it's a lifestyle».

karina9.png.pagespeed.ce.4fBo_uhQ7u.png
Μάλιστα τον Δεκέμβριο πουλήθηκαν 1000 κομμάτια μέσα σε μόλις 45 λεπτά.

Όπως έχει γράψει η Καρίνα στο Instagram κινητήριος δύναμη πίσω από όλη αυτή την προσπάθεια δεν είναι άλλος από τον μπαμπά της, με τον οποίο της αρέσει να... ρολάρει, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία...
karinaa.png.pagespeed.ce.QQHN1i_EUu.png