Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή που η Heather Clark, η οποία έχασε τον επτά μηνών γιο της Lukas, ακούει την καρδιά του παιδιού της να χτυπά στο σώμα του κοριτσιού που μεταμοσχεύτηκε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η γυναίκα είχε αποφασίσει να δωρίσει τα όργανα του μικρού Lukas και έτσι είχε την ευκαιρί�� να ακούσει τον καρδιακό παλμό του γιου της μέσα στο σώμα της 4χρονης Jordan Drake.
yjdyjdry.jpg

«Μέσα στην ανείπωτη θλίψη της απώλειας του γιου της Lukas, η Heather πήρε μια απόφαση που έσωσε τρεις ζωές», έγραψε στο Facebook η οργάνωση Donate Life Arizona και συμπλήρωσε «Η Jordan έλαβε την πολύτιμη καρδιά του Lukas όταν ήταν μόλις 18 μηνών, καθώς έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια. Χθες η Heather άκουσε την καρδιά του γιου της για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν τρία χρόνια».

Η Clark και η μητέρα της μικρής Jordan, Esther Gonzalez, δε�� σταμάτησαν να αγκαλιάζονται όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

sryjsryjsryj.jpg
lguil.jpg

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει»
, είπε η Gonzalez!

Η Jordan έκανε στη Heather δώρο ένα αρκουδάκι καλυμμένο με ροζ καρδιές που όταν πιέζονται κάνουν ήχο σαν τον καρδιακό παλμό. «Αυτός είναι ο χτύπος της καρδιάς του Lukas», εξήγησε η Gonzalez κάνοντας την Clark να ξεσπά σε κλάματα.

tdyjydjsjsryj.jpg

Η γυναίκα άκουσε με στηθοσκόπιο την καρδιά του γιου της να χτυπά μέσα στο σώμα της 4χρονης, την οποία αγκάλιασε και φίλησε. Μετά έβαλε κι εκείνη στηθοσκόπιο και ά��ουσε την καρδιά της Heather. Στη συγκινητική συνάντηση η Clark είχε και φωτογραφίες του μικρού Lukas, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το 2013, αφού υπέστη κακοποίηση στα χέρια του συντρόφου της babysitter.

sdyjsryjsry.jpg

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!