Την είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου τα τελευταία 24ωρα δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους! Πρόκειται για τη σύλληψη μιας 24χρονης μητέρας από τη Ρουμανία, με την κατηγορία πως… κακοποίησε σεξουαλικά την μόλις 11 μηνών κόρη της online, λαμβάνοντας αμοιβή για τις «υπηρεσίες» της από Βρετανούς και Αμερικανούς παιδόφιλους!

τθιλτθιλτιυλ.jpg

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Roxana Elena Onu συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από ενημέρωση της ρουμανικής αστυνομίας από το FBI.

Τις εικόνες με την 24χρονη να κακοποιεί το μωρό της ανακάλυψαν οι αμερικανικές αρχές κατά τη διάρκεια έρευνας για τον 31χρονο Brandon Gressette, που συνελήφθη πέρσι για κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και παιδικής πορνογραφίας.

τθιλτυιλρυιλ.jpg


Το FBI ενημέρωσε τις αρχές της Ρουμανίας για τη δράση της γυναίκας με το ψευδώνυμο «brunetelovex2» και την είσπραξη χρημάτων από τον Gressette.

Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε πως μεταξύ Ιουνίου 2014 και Οκτωβρίου 2015, η γυναίκα εισέπραξε πάνω από 9000 ευρώ μέσω 13 μεταφορών χρημάτων από άτομα στις ΗΠΑ, τη Βρετανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Η Onu υποστήριξε μιλώντας στην αστυνομία, πως το έκανε επειδή πίστευε πως το μωρό δεν θα επηρεαστεί συναισθηματικά από την κακοποίηση αφού ήταν μόλις 11 μηνών! Για να στηρίξει το επιχείρημά της αυτό πρόσθεσε πως απέφυγε να εμπλέξει τον 3χρονο γιο της στις δραστηριότητές της αυτές επειδή «είναι μεγαλύτερος και θα μπορούσε να επηρεαστεί συναισθηματικά»!

ρυθκετθκρτθ.jpg
«Συμφώνησα να τα κάνω αυτά τα πράγματα με την κόρη μου επειδή πίστευα πως δεν θα της έμενε κανένα τραύμα. Θεωρούσα πως όλα είναι ένα παιχνίδι», πρόσθεσε.

Είπε επίσης, πως έκανε video-chatting πριν την εγκυμοσύνη της αλλά από τον Δεκέμβριο του 2014 αποφάσισ�� να εμπλέξει και το παιδί της.

θκε6τθκι6ρ8ι6ι.jpg
«Μετά το σχολείο άρχισα να ανακατεύομαι σε δραστηριότητες video-chat. Ήταν δική μου ιδέα να εμπλέξω την κόρη μου. Ορισμένοι από τους πελάτες μου ήξεραν πως είχα γεννήσει και μου ζητούσαν να τη γδύσω και να την αγγίξω. Συμφώνησα να το κάνω για τα λεφτά. Κάποιοι μου έδιναν 500 δολάρια, άλλοι 100», περιγράφει.

Σημειώνεται, ότι αν κριθεί ένοχη, η 24χρονη μητέρα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 15 ετών!