​Το όνομά του είναι Ιβάν Αντίν (Evan Antin) και είναι ο πιο σέξι κτηνίατρος που έχουμε δει ποτέ!

945084_evandastewsrt.jpg
Μένει στην Καλιφόρνια και τελευταία γίνεται όλο και πιο γνωστός μέσω του Instagram στο οποίο αποκτά καθημερινά περισσότερους followers και κυρίως γυναίκες…

945087_evandsafews.jpg
Ο γοητευτικός κτηνίατρος με τα καταπράσινα μάτια έχει γεμίσει το προσωπικό του προφίλ με φωτογραφίες του με τους χαριτωμένους ασθενείς του και συγκεντρώνει εκατοντάδες likes αλλά όπως φαίνεται και τα βλέμματα των γυναικών πέφτουν σε αυτόν και όχι στα ζωάκια!

945088_evandsafs.jpg
Το περιοδικό People μάλιστα τον χαρακτήρισε ως τον πιο «σέξι γόη» ενώ πολλές γυναίκες ότι αδιαμφισβήτητα είναι ο πιο σέξι κτηνίατρος που έχει γίνει γνωστός.

945089_evandsfeds.jpg
Ο κτηνίατρος έχει ειδικευτεί και στα εξωτικά ζώα ενώ πέρασε κάποια χρόνια ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες για να περιθάλψει τα ζώα που είχαν ανάγκη.

hottest-vet-pet-doctor-evan-antin-california-186__700_a1b52.jpg
Εκτός όμως από κτηνίατρος είναι επίσης μοντέλο στον ελεύθερο χρόνο του ενώ σε πιο νεαρή ηλικία δούλευε και ως personal trainer.

ktind02.jpg
Για όσες και όσους βέβαια δεν ενδιαφέρονται για την εξωτερική εμφάνιση του γιατρού, ο ίδιος φροντίζει να δίνει σχεδόν καθημερινά διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα ζώα και επίσης διάφορες περιπτώσεις ασθένειας ζώων και πώς τις χειρίστηκε.

ktind12.jpg
Μάλιστα έχει «ανεβάσει» και ένα βίντεο με μια «τυπική» μέρα ενός κτηνιάτρου ελπίζοντας να εμπνεύσει κι άλλους να ασχοληθούν.

ktind11.jpg
Τον ελεύθερο χρόνο του επίσης μοιράζεται στο διαδίκτυο και τα δικά του κατοικίδια στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.
ktind09.jpg