​Για χρόνια ο άνθρωπος προσπαθεί να εξηγήσει τον μεγάλο γρίφο που ονομάζεται Σύμπαν και εξωγήινη ζωή… Και μπορεί να υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα, ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί τίποτα.

ufo2.jpg
Όσοι από εσάς το ψάχνετε το θέμα… η παρακάτω είδηση θα σ��ς ενθουσιάσει το λιγότερο. Η CIA έδωσε στη δημοσιότητα έναν μεγάλο αριθμό από τις αναφορές που είχε για την εμφάνιση αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων.

Πρόκειται για περιστατικά που εντοπίζονται κυρίως στην δεκαετία του 1940 και 1950 όπου γίνονται και οι πρώτες αναφορές για την παρουσία των UFO. Περιγραφές παράξενων αντικειμένων που κόβουν την ανάσα από ανθρώπους που βρέθηκαν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Τα λόγια τους κάνουν πιο έντονο το μυστήριο για τους εξωγίηνους που επισκέπτονται τον πλανήτη μας.

ufo3.jpg
Μέσα στα πρώτα αρχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Αμερικάνικη Υπηρεσία Πληροφοριών είναι και μία μαρτυρία με ελληνικά χρώματα. Όπως βλέπετε, πρόκειται για καταγραφή που προέρχεται από δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας «Καθημερινή», ήταν γραμμένη στα ελληνικά και έγινε το 1952.

ufo4.jpg
Για την ιστορία, πάντως το περιστατικό αφορούσε έναν Γερμανό και τη μικρή του κόρη που φαίνεται να είχαν αναπτύξει πολύ στενή σχέση με ένα τέτοιο ιπτάμενο αντικείμενο.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η CIA δημοσιοποίησε μόνο αυτά που είναι ιστορίες ανθρώπινης φαντασίας και πως κράτησε κρυφές τις αξιόπιστες μαρτυρίες.

ufo1 (1).jpg
Αν, λοιπόν, θέλετε κι εσείς να εντρυφήσετε ακόμα περισσότερο στο αρχείο των αναφορών που έχουν καταχωρηθεί στην CIA μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ. Καλό διάβασμα και... καλά ξεμπερδέματα για το τι είναι αλήθεια και τι όχι...