​Τα ρωσικά κοινωνικά δίκτυα οργιάζουν ότι επίκειται γάμος στο Κρεμλίνο. Λένε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι κοντά στο να νυμφευθεί την 31 ετών Αλίνα Καμπάγεβα.

Συγκεκριμένα ρωσικό εβδομαδιαίο περιοδικό υποστήριξε ότι η Λουντμίλα, η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν, 58 χρόνων, παντρεύτηκε νεαρό επικοινωνιολόγο και ζουν μαζί στην Αγία Πετρούπολη σε διαμέρισμα 140 τετραγωνικών που ανήκε κάποτε στον Ρώσο πρόεδρο.

Για το θέμα ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντιμίτρι Πεσκόφ ο οποίος δεν επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας ότι δεν υπεισέρχεται στην προσωπική ζωή της πρώην συζύγου του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Να σημειωθεί ότι το 2013 ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Λουντμίλα, είχαν ανακοινώσει το διαζύγιό τους μετά από 30 χρόνια γάμου. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ρωσίας ηγέτης μιλούσε ανοιχτά για την ιδιωτική

Την ίδια ώρα η είδηση του γάμου της Λουντμίλα πυροδότησε ένα όργιο φημών στην ρωσική «μπλογκόσφαιρα». Όλοι θεωρούν δεδομένο ότι επίκειται και η ανακοίνωση του γάμου του προέδρου.

Οι φήμες θέλουν τον 63χρονο Ρώσο πρόεδρο με την 31 χρόνων πρώην Ολυμπιονίκη γυμνάστρια Αλίνα Καμπάγεβα. Στις επανειλημμένες ερωτήσεις δημοσιογράφων και οι δύο έχουν αρνηθεί στο παρελθόν ότι διατηρούν σχέση.