Αν έχεις τύχη διάβαινε, αν όχι βάζε… μπουγάδες! Αναφερόμαστε στην ιστορία μιας 48χρονης Βρετανίδας, γερμανικής καταγωγής, η οποία ισχυρίζεται ότι έπλυνε στο πλυντήριο το νικητήριο δελτίο του Λόττο που κέρδισε από κοινού με ένα ζευγάρι από τη Σκωτία το τζακ ποτ των 66 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών!

Η Σούζαν Χίντε δήλωσε ότι αυτή ήταν η κάτοχος του δελτίου που αναζητείται και που οι υπεύθυνοι της εταιρείας διοργάνωσης της λοτταρίας γνωστοποίησαν ότι συμπληρώθηκε στην περιοχή Γουόρτσεστερ, πόλη όπου διαμένει η 48χρονη, αλλά δεν το έχει για να το επιδείξει.

υθκρθκρεθκ.jpg

Σύμφωνα με τη Telegraph, το δελτίο που κερδίζει τα μισά από το συνολικό ποσό, δηλαδή 33 εκατομμύρια λίρες (κοινώς 43 εκατ. ευρώ), κατέληξε –με βάση τα λεγόμενα της ίδιας- μέσα στην τσέπη ενός τζιν παντελονιού να πλένεται στους 60 βαθμούς στο οικιακό της πλυντήριο.

Πώς μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματά της;

Η Χίντε θα πρέπει τώρα να περιμένει ένα εξάμηνο ώστε να συμπληρωθεί το απαιτούμενο χρονικό διάστημα, κατά τη διάρκεια του οποίου οι διεκδικητές του τζακ ποτ έχουν δικαίωμα να καταθέσουν τις απαιτήσεις τους. Μέχρι στιγμής και συμφωνά με τους υπεύθυνους της διοργανώτ��ιας εταιρείας, έχουν κατατεθεί εκατοντάδες διεκδικήσεις.

Ωστόσο, η Χιντε δηλώνει σίγουρη ότι αυτή συμπλήρωσε το νικηφόρο δελτίο, δηλώνοντας όμως: «ίσως θα προτιμούσα να μην το έχω κερδίσει αφού αυτή η εξέλιξη έχει αναστατώσει την ζωή μου».