Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το γύρο του κόσμου κι αφορά στην αυτοκτονία του διευθυντή Matthew Miller, του σχολείου Park Tudor School.

τεηαετηαετη.jpg

Είτε λόγω άμεσης εμπλοκής, είτε λόγω τύψεων που δεν μπόρεσε να σταματήσει τα όσα τυχόν εγκληματικά συνέβαιναν στο ιδιωτικό σχολείο, ο διευθυντής οδηγήθηκε στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το Nydailynews, η αυτοκτονία του έρχεται εν μέσω έρευνας για παιδικ�� πορνογραφία και εκμετάλλευση που στοχοποιούσε τον πρώην προπονητή της ομάδας μπάσκετ, Kyle Cox.

ρτθκετκετθκ.jpg

Η γυναίκα του βρήκε το πτώμα του 46χρονου διευθυντή στο γκαράζ του σπιτιού τους στη βόρεια Ιντιανάπολη. Ο θάνατός του έρχεται μετά το ένταλμα για έρευνα στο σχολείο. Ο 31χρονος προπονητής Kyle Kox είχε παραιτηθεί τον περασμένο μήνα, με την ομάδα να είναι αήττητη και να κατατάσσεται πρώτη στο Class 3A.

Ο Matthew Miller ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή το 2011 και αφού είχε διατελέσει 4 χρόνια ως βοηθός διευθυντή του Isidore Newman School στη Νέα Ορλεάνη.

«Ο Dr. Miller ήταν αγαπητός συνάδελφος, προικισμένος εκπαιδευτικός, μέντορας και φίλος με τους μαθητές, τους καθηγητές και το προσωπικό, τους γονείς και τους αποφοίτους. Ο ενθουσιασμός του και η αγάπη του για το Park Tudor ήταν εμφανής στις αμέτρητες εκδηλώσεις που έκανε το σχολείο κατά τη διάρκεια της θητείας του. Θα μας λείψει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ιδιωτικό σχολείο.

Η εκπρόσωπος του σχολείου, Cathy Chapelle, αρνήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές για την έρευνα των αρχών. Σημειώνεται, πάντως, πως η αστυνομία είχε κάνει έρευνα στο σχολείο και το σπίτι του προπονητή στις 7 Ιανουαρίου, αλλά δεν είχαν ασκηθεί διώξεις.

Δείτε το βίντεο…