Όταν κάποιος διαβάζει στην αρχή αυτό το άρθρο νομίζει ότι το περίεργο είναι η γέννηση ενός μωρού με δύο κεφάλια, ωστόσο, στην συγκεκριμένη ιστορία το αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το «παραμορφωμένο» βρέφος έμεινε ζωντανό για 30 ώρες!

Anita-Tiwari (1).jpg
Η 28χρονη μητέρα δυο κοριτσιών από τη βόρεια Ινδία έφερε στον κόσμο το αγοράκι το Σάββατο, ωστόσο, δεν γνώριζε ότι το παιδί της θα γεννηθεί με δυο κεφάλια.

«Νόμιζα ότι το αγοράκι μου θα είναι σαν τα άλλα μωρά. Θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν ήταν ένα κανονικό μωρό, αλλά αυτό είναι τραγικό. Μου είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε.

Anita-Tiwari (2).jpg
Και μπορεί εκείνη να απογοητεύτηκε για ευνόητους λόγους, οι γιατροί όμως ενθουσιάστηκαν και έκαναν λόγο για ιατρικό θαύμα. Παιδιά τα οποία γεννιούνται με γενετικές ανωμαλίες, συνήθως πεθαίνουν αμέσως ενώ το συγκεκριμένο μωρό έζησε 30 ώρες!

Anita-Tiwari.jpg
«Ένα αγοράκι με δύο κεφάλια γεννήθηκε το Σάββατο και ήταν αρχικά υγιέστατο. Όσο ωστόσο περνούσαν οι ώρες, η κατάστασή του χειροτέρευε. Δεν μπορούσε ούτε να φάει, ούτε να αναπνεύσει κανονικά. Αναγκαστήκαμε έτσι να το στείλουμε σε ένα άλλο νοσοκομείο γιατί εμείς δεν είχαμε τους κατάλληλους γιατρούς για να αντιμετωπίσουμε το περιστατικό. Δυστυχώς πέθανε μετά από 30 ώρες, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα ζούσε τόσο» τόνισε ο διευθυντής του νοσοκομείου New Maa Saroj Nursing Home όπου εισήχθη αρχικά η έγκυος.