​Με σενάριο ταινίας Hollywood μοιάζει η ιστορία ενός νεαρού Νορβηγού που κατάφερε να αποτρέψει την κλοπή του αυτοκίνητου του.

Τι έκανε;

Συγκεκριμένα, ξύπνησε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη από τον θόρυβο της μηχανής του αυτοκινήτου του, το οποίο έβαλε στο στόχαστρό του ένας επίδοξος κλέφτης. Στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι φορώντας μόνο ένα εσώρουχο, τρέχοντας στο χιόνι.

Μόλις είδε ότι του έκλεβαν το όχημα, γαντζώθηκε από την πόρτα του αυτοκινήτου και κατόπιν κατάφερε να σκαρφαλώσει στην οροφή του, όπου και παρέμεινε για αρκετά χιλιόμετρα.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατάφερε έπειτα να σπάσει το πίσω παρμπρίζ με το γόνατό του και να ακινητοποιήσει τον επίδοξο ληστή, πριν το όχημα καταλήξει σε ένα στηθαίο ασφαλείας σε μια γέφυρα.

«Ο Μπρους Ουίλις δεν θα κατάφερνε ποτέ κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Γιαν Νέσλαντ, αρχηγός του αστυνομικού τμήματος του Ράντεσουντ, κοντά στο Κρίστιανσαντ (νότια Νορβηγία).

Πάντως, ο 25χρονος δεν γλίτωσε τα κρυοπαγήματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης, γνωστός στις αστυνομικές αρχές για κλοπές, συνελήφθη.