​Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Μπαράκ Ομπάμα σε διαδικτυακή εκπομπή των ΗΠΑ.

Ο πλανητάρχης μίλησε για τον αγαπημένο του πρωταγωνιστή από τον "Πόλεμο των Άστρων", ενώ δεν δίστασε να δείξει στο κοινό τι κρύβει στις τσέπες του, αποκαλύπτοντας παράλληλα μια παράξενη συνήθεια που έχει από την πρώτη κιόλας μέρας της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Από τότε που έβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος, ο κόσμος άρχισε να μου δίνει πράγματα, όταν έδινα ομιλίες, όπως γούρια ή φυλαχτά, πράγματα με αξία για εκείνους. Τώρα έχω τη συνήθεια να τα παίρνω μαζί και έχω ένα μπολ γεμάτο με αυτά. Δεν μπορώ να τα παίρνω πάντα όλα μαζί μου. Παίρνω όμως μερικά και τα βάζω στη τσέπη μου, για να θυμάμαι όσους γνώρισα στην πορεία και τις ιστορίες που μου έχουν διηγηθεί», εξομολογήθηκε ο Ομπάμα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι έκρυβε εκείνη τη στιγμή στην τσέπη του, που δεν ήταν άλλο από ένα ροζάριο, που του είχε προσφέρει ο Πάπας Φραγκίσκος. «Έχει μεγάλη αξία για μένα, γιατί τον θαυμάζω αφάνταστα. Με κάνει να σκέφτομαι την ειρήνη, την προώθηση της κατανόησης και της ηθικής συμπεριφοράς», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση "ποιον ήρωα του Starwars θα ενσάρκωνε;", ο Ομπάμα είπε τον... Χαν Σόλο, τον οποίο υποδύεται ο Χάρισον Φορντ, καθώς θεωρεί πως είναι λίγο επαναστάτης. Παρόλα αυτά o αμερικανός πρόεδρος δεν έχει δει ακόμη το έβδομο σίκουελ "Η δύναμη Ξυπνάει" αν και δήλωσε ότι αγαπημένη του ήταν η πρώτη ταινία του κινηματογραφικού έπους, την οποία είδε σε ηλικία 15 ετών!

ΒΙΝΤΕΟ STAR