Από θαύμα και χάρη στο θάρρος της γιαγιάς του σώθηκε ένα 15χρονο αγόρι, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγo, δέχτηκε επίθεση με κουζινομάχαιρο από μία γυναίκα.

Το άγριο περιστατικό συνέβη στις 26 Δεκεμβρίου 2015, όταν ο νεαρός επιβιβάστηκε σε λεωφορείο μαζί με την γιαγιά του. Ξαφνικά μία γυναίκα, η οποία βρισκόταν ήδη μέσα στο λεωφορείο, τον πλησίασε και του επιτέθηκε με ένα τεράστιο μαχαίρι. Τότε παρενέβη αμέσως η γιαγιά του 15χρονου, αφοπλίζοντας την γυναίκα, η οποία κατάφερε ωστόσο να γίνει γρήγορα "καπνός".

epithesi.jpg

Ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του, καθώς ο τραυματισμός που του επέφερε στο στομάχι δεν ήταν σημαντικός, όπως γράφoυν τα ξένα μέσα.

Η μητροπολιτική αστυνομία πάντως έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ζητά πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσει την γυναίκα, η οποία λένε ότι είναι -κατά πάσα πιθανότητα- ασιατικής καταγωγής μεταξύ 20 και 30 ετών. Το στοιχείο-κλειδί που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην έρευνά της είναι το γεγονός ότι φορούσε μια μαντήλα με... καγκουρό!

BINTEO