Ένα απίστευτο δυστύχημα που συνέβη στην Ιαπωνία, κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον δεκατέσσερις ανθρώπους!

Όλα συνέβησαν όταν τουριστικό λεωφορείο με προορισμό θέρετρο του σκι στα κεντρικά της χώρας, βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε πλαγιά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με πυροσβέστες και διασώστες, το λεωφορείο μπήκε στο αν��ίθετο ρεύμα σε ορεινό δρόμο κοντά στην πόλη Karuizawa, 120 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Τόκιο, περίπου στις 2 τη νύχτα (τοπική ώρα). Στην τρελή πορεία του έσπασε τα προστατευτικά και έπεσε στην πλαγιά.

66666666666666666666.jpg

Τα διεθνή μέσα μεταδίδουν, ότι το λεωφορείο μετέφερε 41 ανθρώπους- μεταξύ αυτών ήταν και οι δύο οδηγοί που έπαιρναν εναλλάξ το τιμόνι. Είκοσι επτά επιβάτες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, εκ των οποίων 19 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.jpg


Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν κυρίως νεαροί επιβάτες, έφηβοι και εικοσάρηδες (!) που ταξίδευαν με προορισμό το θέρετρο Kita Shiga, δημοφιλή προορισμό για σκι.

ο΄θιόυθί.jpg

Τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως το λεωφορείο έπεσε σε βάθος τριών μέτρων και προσγειώθηκε στην πλαϊνή του πλευρά ενώ το παρμπρίζ είχε διαλυθεί.

Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, καθώς δεν υπάρχουν σημάδια χιονιού ή πάγου στην επιφάνεια του οδοστρώματος.
οπ'7υθ'υ'.jpg

Οι αρμόδιες υπηρεσίες επιχειρούν τώρα να μάθουν τις ταυτότητες των επιβατών, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν πρόκειται μόνο για Ιάπωνες πολίτες ή και για πολίτες άλλων χωρών που έκαναν διακοπές.