​Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Μπορεί οι χρήστες των social media να δέχονται ακόμη και γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, ωστόσο, ενοχλούνται από τις... τρίχες!

body2_6.jpg
Διαφορετικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την τουλάχιστον προσβλητική συμπεριφορά τους! Τι εννοούμε; Μία νεαρή ονόματι Σαράγια, γνωστή επίσης ως iranikanjari στο Twitter, αποφάσισε να ανεβάσει μία selfie φορώντας εσώρουχα.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι, ωστόσο, δεν έμειναν στο κορμί της, ούτε στην ημίγυμνη φωτογραφία της. Αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις τρίχες της κοιλιάς της…

body4_4.jpg
Η φωτογραφία έγινε viral και τα κακόβουλα σχόλια έπεσαν βροχή. Την αποκάλεσαν «Chewbacca» (ο τριχωτός ήρωας των Star Wars), την προέτρεψαν να ξοδέψει τα χρήματα της σε ένα ξυράφι και της υπενθύμισαν ότι πέρασαν τα χρόνια που ήταν μόδα το να έχεις τρίχες.

body3_0.png
Τι απάντησε η νεαρή κοπέλα; «Για κάθε μήνυμα μίσους που λαμβάνω απαντώ με αγάπη. Πιστεύω ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να κάνουμε ό,τι νιώθουμε. Κανείς δεν πρέπει να μας επιβάλλει πώς θα είμαστε» ανέφερε σε μήνυμα της.