​Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βαρόνο των ναρκωτικών ο οποίος, όπως σας ενημερώσαμε στο star.gr, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο Μεξικό.

Η σύλληψη του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουζμάν ήταν θέμα τιμής για τις Αρχές του Μεξικού, καθώς πριν από περίπου έξι μήνες είχε καταφέρει να δραπετεύσει από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας Αλτιπλάνο.

090116103352_2101.jpg
Ωστόσο, αυτό που τελικά τον οδήγησε και πάλι πίσω από τα σίδερα της φυλακής δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από την ματαιοδοξία του. Όπως όλα δείχνουν ο μεγαλέμπορας των ναρκωτικών ήθελε να γίνει διάσημος και η ζωή του να γίνει ταινία, ωστόσο οι επαφές του με παραγωγούς και ηθοποιούς τελικά οδήγησαν στον εντοπισμό του από την αστυνομία.

Μάλιστα, τον Οκτώβριο συναντήθηκε κρυφά και με τον Σον Πεν, ο οποίος του πήρε συνέντευξη για το περιοδικό Rolling Stone. Βέβαια, δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτή η συνάντηση έγινε κρυφά καθώς οι μεξικανικές Αρχές υποστηρίζουν πως γνώριζαν για το ραντεβού των δύο αντρών και πως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην σύλληψη του.

CYVdCOfWsAEFVru.jpg
Σε αυτή την συνάντησηο Γκουζμάν δήλωσε χωρίς κανένα ίχνος ντροπής στον ηθοποιό: «προμηθεύω με περισσότερη ηρωίνη, μεθαμφεταμίνες, κοκαΐνη και μαριχουάνα από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο. Έχω ένα στόλο υποβρυχίων, αεροπλάνων, φορτηγών και σκαφών».

Ο άνδρας που δηλώνει «αγρότης», σε αυτή την εξομολόγηση, στην πρώτη του συνέντευξη τις τελευταίες 2 δεκαετίες, τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει δοκιμάσει ναρκωτικά για 20 χρόνια, υπογραμμίζοντας πως δεν θέλει να τον περιγράφουν ως καλόγρια.

Στο δημοσίευμα του Rolling Stone, ο Πεν αναφέρει ότι ήρθε σε επαφή με τον Χοακίν Γκουζμάν μέσω της Κέιτ ντελ Καστίγιο, μία ηθοποιό από το Μεξικό. Η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει στη σαπουνόπερα με θέμα τα ναρκωτικά «La Reina del Sur».