Μια απίστευτη ιστορία με έναν 5χρονο στη Γαλλία που αναζητούσε εναγωνίως βοήθεια για τον πατέρα του που είχε πάθει έμφραγμα φέρνει στη δημοσιότητα η Ouest France.

Σύμφωνα με τη γαλλ��κή εφημερίδα, ο Κέβιν-Τζενέ έφυγε με το ποδήλατό του στη μέση της νύκτας και ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς για να βρει κάποιον να βοηθήσει τον πατέρα του.

«Κάτω από το πανωφόρι του φορούσε σαγιονάρες και πιτζάμες. Ήταν μούσκεμα, έτρεμε ολόκληρος. Είχε παλιόκαιρο» δήλωσε ο αγρότης Ζαν-Φρανσουά Πινό , τον οποίο βρήκε ο μικρός Κέβιν αφού είχε διανύσει πάνω από 3 χλμ. αναζητώντας κάποιον.

Ο 5χρονος είχε αφήσει τον πατέρα του αναίσθητο με τη μικρότερη αδερφή του, ηλικίας 2 ετών, δίπλα του και πήγαινε να βρει τη μητέρα του που είχε νυχτερινή βάρδια στην εργασία της. Η δουλειά της απείχε 12 χιλιόμετρα από το σπίτι τους…

Στο δρόμο, βρήκε ο Πινό τον μικρό Κέβιν και αμέσως σταμάτησε να δει τι συμβαίνει. «Μου είπε “o μπαμπάς μου πέθανε”. Τον έβαλα στο αυτοκίνητό μου για να ζεσταθεί και ένας άλλος οδηγός κάλεσε τις αρχές» είπε ο αγρότης.

Ο 5χρονος έκλαιγε και δεν ήταν σε θέση να του πει το επώνυμό του ή τη διεύθυνση του σπιτιού του.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές αλλά και ο δήμαρχος του Σεν-Πιερ-Λα-Κουρ, της πόλης που έμενε η οικογένεια, και με τη βοήθεια μιας άλλης οικογένειας της περιοχής εντοπίστηκε το σπίτι του μικρού Κέβιν αλλά και ο πατέρας του.

Οι διασώστες τον μετέφεραν στον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον, χάρη στον 5χρονο Κέβιν.