​Ήθελε να φτιάξει λίγο τα χειλάκια της και επηρεασμένη από το προϊόν που διαφημιζόταν ως η μάρκα που χρησιμοποιεί και η Κάιλι Τζένερ… έκλεισε την πάμφθηνη προσφορά που βρήκε στο ίντερνετ!

Όμως η 24χρονη δασκάλα, Αμέλια Γκρεβίλ που ζει στη Μπανκόγκ την «πάτησε» που εμπιστεύτηκε το ινστιτούτο στην Ταϊλάνδη και δέχτηκε να κάνει «ενίσχυση» χειλιών, με 50 λίρες!

2FD8902D00000578-3387311-A_month_after_having_the_fillers_Miss_Greville_s_lips_swelled_up-a-34_1452107956675.jpg
Το αποτέλεσμα ήταν τα χείλη της κοπέλας να πρηστούν, να παραμορφωθο��ν και να μελανιάσουν!

lips.jpg
Το κανονικό κόστος για μια τέτοια επέμβαση είναι 400 λίρες. Σημειώνεται ότι η ενίσχυση θα ήταν προσωρινή και ότι αυτό αποτελούσε μια απλή διαδικασία όπως το βάψιμο των μαλλιών.

Αφού έκανε τις ενέσεις τον Απρίλιο του περασμένου έτους αρχικά ήταν ικανοποιημένη με τα... ενισχυμένα χείλια της, αλλά μέσα σε λίγους μήνες άρχισε να παραμορφώνεται και το στόμα της άρχισε να έχει εξογκώματα!

Αυτή την εβδομάδα η ίδια δημοσιοποίησε την ιστορία της με σκοπό να συγκεντρώσει τις 1.500 λίρες που απαιτούνται για να κάνει διορθωτική επέμβαση και να αλλάξει τα πρησμένα χείλη της. Ωστόσο μετά τη δημοσιοποίηση η κλινική που είχε κάνει την αρχική αύξηση των χειλιών επικοινώνησε μαζί της και δώρισε τα περισσότερα από τα χρήματα που απαιτούνται η οποία θα γίνει σε ειδικό νοσοκομείο!

πηγή: Dailymail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΤΡΑΓΙΚΗ μεταμόρφωση: Τρανσέξουαλ ξόδεψε 80.000 δολάρια σε πλαστικές και ζει με την σύζυγό της