​Τρόμο προκαλούν οι αποκαλύψεις του βρετανικού δικτύου Sky News για το «τεχνολογικό εργαστήριο των τζιχαντιστών» στην πόλη Ράκκα της Συρίας όπου κατασκευάζονται όπλα με τα οποία το Ισλαμικό Χαλιφάτο σχεδιάζει να αιματοκυλίσει τον υπόλοι��ο κόσμο.

Οι τζιχαντιστές διαθέτουν αυτοκίνητα χωρίς οδηγό που ελέγχονται με τηλεχειρισμό και θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν για τρομοκρατικές επιθέσεις.

Έτσι δεν χρειάζονται πλέον ούτε αποφασισμένοι βομβιστές αυτοκτονίας για να σκορπίσουν τον τρόμο και τον θάνατο. Τα μοντέλα, μάλιστα, που έχουν κατασκευάσει διαθέτουν θερμοστάτες που μπορούν να ξεγελάσουν τα συστήματα ασφαλείας που βασίζονται στην ανίχνευση θερμότητας δίνοντας την εντύπωση ότι μέσα στο όχημα βρίσκονται άνθρωποι.

Στο ίδιο εργαστήριο οι τζιχαντιστές κατασκευάζουν όπλα με τα οποία θα μπορούν να επιτεθούν σε επιβατικά αεροπλάνα και μαχητικά αεροσκάφη.

Έχουν πλέον στη διάθεσή τους πυραύλους με θερμικές κεφαλές προκειμένου να επιτίθενται σε αεροσκάφη εκμεταλλευόμενοι το ποσοστό επιτυχίας 99% που έχουν αυτού του είδους τα πυρομαχικά.

Το εργαστήριο αυτό στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί επιστήμονες και ειδικοί στη βαλλιστική βρίσκεται ΣΤΗ Ράκκα της Συρίας.

Το υλικό στο βρετανικό δίκτυο παρέδωσε ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός όταν στα χέρια του έπεσε ένας εκπαιδευόμενος του Ισλαμικού Κράτους με οχτώ ώρες οπτικού υλικού συγκεντρωμένου σε έναν σκληρό δίσκο.