​Οργή προκαλεί η συγκεκριμένη είδηση που μας έρχεται από την Καλιφόρνια. Απάνθρωπος αγόρασε ένα γατάκι μόλις δυο μηνών, το έβαψε μωβ και το έδωσε στο σκυλί του για να παίζει και να ακονίζει τα δόντια του. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι το χρησιμοποιούσε ως ζωντανό δόλωμα για να προπονεί τον σκύλο του για κυνομαχίες.

gati1.jpg
Την περασμένη εβδομάδα κάποιος βρήκε ��ο άτυχο ζώο στο δρόμο χτυπημένο καθώς ο σκύλος σχεδόν το είχε κομματιάσει. Το μετέφερε αμέσως στην κλινική «9 ζωές» όπου οι κτηνίατροι έπαθαν σοκ από το αποτρόπαιο θέαμα.

Το γατάκι έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι δαγκωματιές του σκύλου το είχαν φέρει στα πρόθυρα του θανάτου. Φυσικά δεν φταίει ο σκύλος, αλλά ο αρρωστημένος ιδιοκτήτης του.

gati2.jpg
Οι κτηνίατροι μετά από αρκετά χειρουργεία κατάφεραν να το σώσουν και στην συνέχεια να «κλείσουν» τις πληγές του από τα δόντια του σκύλου.
νφγ.jpg
Και τα κατάφεραν! Το γατάκι έζησε και μέρα με τη μέρα δυναμώνει… Κάποια στιγμή αποφάσισαν να το κουρέψουν εντελώς, για να φύγει το μωβ τρίχωμα και να εμφανιστεί πάλι το φυσικό του χρώμα. Ωστόσο, δεν άλλαξε κάτ8ι καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης του φαίνεται πως είχε χρησιμοποιήσει ισχυρή μπογιά η οποία είχε ποτίσει το τρίχωμα του μέχρι και τις ρίζες.

gati4_0.jpg
Το ονόμασαν «στρουμφ» λόγω του χρώματος του, ενώ το κακοποιημένο ζωάκι πηγαίνει σε ένα άλλο χτυπημένο και τυφλό γατάκι καθημερινά και του κάνει μασάζ με τα ποδαράκια του στην πλάτη.

gati0.jpg
Οι φωτογραφίες του έχουν γίνει viral και έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις! Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν το… τέρας που έκανε κάτι τέτοιο ζητώντας την τιμωρία του!