​Φαίνεται πως το γνώριζε αλλά και το σχεδίαζε καιρό. Ο λόγος για έναν απατημένο σύζυγο, ο οποίος βαρέθηκε να τρώει κέρατο και να μην μιλάει… Έτσι αποφάσισε να αναλάβει δράση!

Τι έκανε; «Τράβηξε» με το κινητό του τη γυναίκα του να κάνει σεξ με τον εραστή της και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο. Και αν νομίζατε ότι το έκανε κρυφά… θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το βίντεο, καθώς ουσιαστικά τους έπιασε στα πράσα.

Ειδικότερα, ο απατημένος σύζυγος έχει βάλει το βίντεο σε λειτουργία όταν ανοίγει σιγά σιγά την πόρτα με το κλειδί και μπαίνει μέσα στο σπίτι του. Η γυμνή γυναίκα του και ο εραστής της τον κοιτούν παγωμένοι… ενώ φυσικά διακόπτουν τα ερωτικά τους παιχνίδια.

«Τζανέλ και Τζέισον. Τι κάνεις αδελφέ; Με την σύζυγό μου; Αυτή είναι η γυναίκα μου. Θέλω διαζύγιο. Θα μου δώσεις διαζύγιο; Θα μου δώσεις σε παρακαλώ διαζύγιο; Δε θέλω να το κάνω άλλο αυτό. Ορίστε το κλειδί. Τέλειωσα μαζί σου. Αγαπώ την κόρη μου και είναι το μόνο που έχει σημασία για εμένα. Τζέισον ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος. Αυτό δεν θα το δει κανείς πέρα από το δικαστή, μην ανησυχείτε. Συγγνώμη που σας ενόχλησα. Να έχετε μία όμορφη ημέρα», ακούγεται να λέει ο ψύχραιμος σύζυγος, καθώς πετάει το κλειδί στον πάγκο της κουζίνας.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν κράτησε την υπόσχεση του και κυρίως την ψυχραιμία του. Και αυτό γιατί την Κυριακή το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο γράφοντας το εξής μήνυμα: «Η σύντομα πρώην σύζυγός μου Τζανέλ με απατά με τον εδώ και πολλά χρόνια εραστή της, Τζέισον. Ελπίζω αυτό να είναι αποδεικτικό για την υπόθεση στο δικαστήριο. Ο Θεός να με συγχωρήσει αν κάτι κακό συμβεί σε εμένα ή αν πεθάνω πριν η αλήθεια αποκαλυφθεί. Έχω βαρεθεί να μένω σιωπηλός».

Για την ιστορία, το βίντεο έχουν δει περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες.