Ο Μοχάμεντ Αμπάντ είναι ο πρώτος άνδρας ο οποίος απέκτησε βιονικό πέος!

Ο 43χρονος, ο οποίος μετά από ένα σοβαρό τροχαίο είδε τα σεξουαλικά του όργανα να μην λειτουργούν, πριν λίγους μήνες μπήκε στο χειρουργείο και βγήκε… ανανεωμένος! Το ατύχημα συνέβη όταν εκείνος ήταν έξι ετών και χρειάστηκε να υποβληθεί σε 100 επεμβάσεις για να ανακτήσει τον ανδρισμό του.

Mohammed-Abad (1).jpg
Πλέον μπορεί να έχει τη σεξουαλική ζωή που πάντα ονειρευόταν χάρη στους χειρουργούς του University College του Λονδίνου. Εκείνοι του τοποθέτησαν το σεξουαλικό όργανο που περιλαμβάνει δύο σωλήνες οι οποίοι γεμίζουν με υγρά από το στομάχι του και ��πιτρέπουν τη στύση.

Η όλη διαδικασία ξεκινάει με το πάτημα ενός κουμπιού που συνδέεται με το όσχεό του, ενώ ένας άλλος διακόπτης αδειάζει το πέος μετά την ολοκλήρωση της επαφής.
Mohammed-Abad.jpg
Ωστόσο, ο άντρας είναι παρθένος και σε λίγες μέρες αναμένεται να δοκιμάσει το… εργαλείο! Μάλιστα δηλώνει πως το σεξ με μια γυναίκα «θα είναι ο πιο απίθανος τρόπος για να αρχίσει η χρονιά»!

Το... test drive του βιονικού πέους τ��υ Αμπάντ, θα κάνει η Σάρλοτ Ρόουζ, η οποία είναι πόρνη, μετά από ένα συμφωνημένο ραντεβού για δείπνο στο Λονδίνο.

Charlotte-Rose.jpg
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία που θα πάρει την παρθενιά του… είναι και μεγάλη ψυχή! Και αυτό γιατί όπως είπε δεν θα τον χρεώσει για τις υπηρεσίες της.

Ξεχάσαμε να σας πούμε ότι το βιονικό πέος έχει μήκος… 20 εκατοστά!

2BB6226100000578-3213104-image-a-5_1440690486500.jpg