​Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Βρετανός βουλευτής των Εργατικών, Σάιμον Ντάνκζακ, ύστερα από την αποκάλυψη ότι έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε μια έφηβη, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν Dominatrix.

Ο 49χρονος βουλευτής ομολόγησε ότι «η αχίλλειος πτέρνα του είναι οι νεαρές γυναίκες» και πρόσθεσε ότι είχε καταναλώσει τρία μπουκάλια κρασί τη νύχτα που έστειλα τα μηνύματα στην Σοφίνα Χούλιχαν.

Η Σοφίνα είναι ιδιοκτήτρια μιας ιστοσελίδας για πώληση φετιχιστικών προϊόντων και αποκαλεί τον εαυτό της σε αυτήν ως «Goddess Rosalie Von Morelli», σύμφωνα με το περιοδικό Sunday People. Η έφηβη αρχικά είχε έρθει σε επαφή με τον Ντάνκζακ για να κάνει αίτηση για μια θέση εργασίας σε γραφείο της εκλογικής του περιφέρειας.

Ο βουλευτής παραδέχθηκε ότι ζήτησε από την Σοφίνα να την χαστουκίσει και ότι φοβάται μήπως οι μικροί του γιοι μάθουν για τα ακατάλληλα μηνύματα που «κρέμασαν» την πολιτική του καριέρα από μια κλωστή.

Ο Ντάνκζακ δήλωσε στη «The Sun on Sunday»: «Οι νεότερες γυναίκες είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Η πρώτη μου σύζυγος ήταν δέκα χρόνια μικρότερή μου, η δεύτερη γυναίκα μου ήταν 17 χρόνια νεότερή μου και η τελευταία μου σύντροφος ήταν 17χρόνια νεότερη. Νιώθω απαίσι�� γι’ αυτό που συνέβη. Δεν ξέρω καν τι μ’ έπιασε. Ντρέπομαι τόσο πολύ που φέρθηκα τόσο ηλίθια. Λυπάμαι που απογοήτευσα την οικογένειά μου».

danczuk-2_3538268b.jpg

Danczuk-story (1).jpg
Επιπλέον, ο βουλευτής παραδέχθηκε ότι «είχε πρόβλημα με το ποτό» και αποκάλυψε ότι ένας ψυχίατρος του είχε πει να σταματήσει να πίνει για έξι μήνες.

Η πρώτη σύζυγος του Ντάνκζακ, Σόνια Ρόσινγκτον.

Η πρώτη σύζυγος του Ντάνκζακ, Σόνια Ρόσινγκτον, ισχυρίζεται ότι την οδήγησε σε θεραπεία με τον εκφοβισμό που της δημιουργούσε όταν βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ και με τις έμμονες απαιτήσεις του στο σεξ, αποκαλώντας τον «σεξουαλικό εγκληματία».

Claire-Hamilton-former-girlfriend-of-Simon-Danczuk.jpg
Η τελευταία σύντροφός του Κλερ Χάμιλτον


Karen-Danczuk-and-husband-MP-Simon-Daczuk.jpg
H δεύτερη γυναίκα του Κάρεν Ντάνσακ

Πηγή: mirror