​Κι όμως και οι κλέφτες έχουν…ψυχή! Ο λόγος για άγνωστους οι οποίοι αφού πραγματοποίησαν μια κλοπή σε αποθήκη στις γαλλικές Άλπεις, αποφάσισαν να επιστρέψουν μερικά από αυτά στην αστυνομία.

Συγκεκριμένα, πακέτα με τα κλεμμένα, βρέθηκαν το πρωί της παραμονής Χριστουγέννων δύο ημέρες μετά την κλοπή τους, μπροστά σε ένα αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Βιέν, στην κεντροανατολική Γαλλία, επιβεβαιώνοντας πληροφορία της εφημερίδας Le Dauphine Libere.

04539a3c335298823359ecefe0b78a90.JPG

Οι δράστες είχαν αφήσει μαζί και ένα σημείωμα το οποίο έγραφε "Ήταν εντελώς τυχαίο. Δεν χρησιμοποιήθηκαν ούτε βία ούτε όπλα. Καλές γιορτές σε όλους" απάντώντας έτσι στην προηγούμενη ανακοίνωση της εισαγγελίας ότι δεν είχε διευκρινιστεί αν οι κακοποιοί έψαχναν για τα δέματα που προορίζονταν για την αστυνομία ή τα έκλεψαν απλώς κατά τύχη.

"Ήταν μια ωραία έκπληξη ότι βρήκαμε τα πακέτα μαζί με δυο λόγια. Αυτό δείχνει ότι η μαγεία των Χριστουγέννων εξακολουθεί να υπάρχει, ακόμη και για τους παραβάτες" σημείωσε ο εισαγγελέας Ματιέ Μπουρέτ.

Υπογράμμισε ωστόσο τώρα ότι οι δράστες δεν επέστρεψαν τα υπόλοιπα κουτιά που περιείχαν πολυτελή προϊόντα του οίκου Louis Vuitton!.