Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια οικογένεια Ολλανδών που επισκεπτ��ταν την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής τη νύχτα των Χριστουγέννων… Καθώς ταξίδευαν με το αυτοκίνητο, βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς να το θέλουν στην... μέση μιας τεράστιας φωτιάς που έκαιγε επί ώρες στην περιοχ��.

Την ώρα που περνούσαν πανικόβλητοι ανάμεσα από τις μεγάλες φλόγες και τα κάρβουνα έπεφταν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους σαν «βροχή», η Μάικ Μακς μαγνητοσκόπησε τις εφιαλτικές στιγμές.

«Δεν υπήρχε κανείς να μας σταματήσει ενώ πλησιάζαμε στην φωτιά, γι αυτό και εμείς σκεφτήκαμε πως το καλύτερο που είχαμε να κάνουμε για να γλιτώσουμε, ήταν απλώς να περάσουμε ανάμεσα της. Και έτσι αποφάσισα να μαγνητοσκοπήσω τις στιγμές. Γρήγορα όμως δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα από τους καπνούς. Ήμουν τρομοκρατημένη και σε κατάσταση σοκ. Αν και η όλη φάση διήρκησε μερικά δευτερόλεπτα, εμένα μου φάνηκε σαν να ήταν μια ώρα» είπε η Μακς, σύμφωνα με το cnn και πρόσθεσε «ήμασταν πολύ τυχεροί, θα μπορούσε το αυτοκίνητο να είχε εκραγεί».

Στο συγκλονιστικό βίντεο της Μακς ακούγονται παιδιά να κλαίνε, με την μητέρα τους να προσπαθεί να τα καθησυχάσει.

Όλα αυτά την ώρα που οι αρχές εκτιμούν πως χρειάζονται τουλάχιστον τρεις ημέρες για να καταφέρουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ