​Αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ ανήμερα των Χριστουγέννων. Η αυτού μεγαλειότης πήγε σε ιδιωτική εκκλησία στο Sandringham με μια καφέ γούνα, την οποία έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν, προκαλώντας αρνητικά σχόλια στο twitter.

gouna.jpg

Βρετανοί ζωόφιλοι και οικολόγοι εξοργίστηκαν με την γούνα της βασίλισσας, ενώ και στο παρελθόν είχαν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους με τα γούνινα καπέλα και τα γούνινα παλτά της Ελισάβετ.

Η καφέ γούνα της βασίλισσας είχε συζητηθεί αρνητικά και πριν δύο χρόνια, όταν την ξαναφόρεσε η Ελισάβετ.

«Πώς μπορεί η Βασίλισσα Ελισάβετ να μην έχει ακόμη μάθει τι είναι σωστό και τι λάθος;» διερωτήθηκε κάποιος στο twitter, με κάποιους χρήστες μάλιστα να γίνονται ακόμη πιο επιθετικοί, χαρακτηρίζοντας την «αναίσθητη και αδαή».

«Η βασίλισσα φορά γούνα, την μισώ περισσότερο από ποτέ» έγραψε κάποιος άλλος στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την Mirror .

Παρά τις αντιδράσεις, το συγκεκριμένο "κομμάτι" είναι από τα αγαπημένα της γκαρνταρόμπας της βασίλισσας, καθώς το έχει τιμήσει πολλάκις στο παρελθόν! Την ίδια γούνα, την είχε φορέσει το 1961, το 1969, το 1985, το 1996 και το 2013!

gouna2.jpg

gouna3.jpg

Την Παρασκευή πάντως η αυτού μεγαλειότατης δεν κράτησε ��ια πολύ επάνω της... την καφέ γούνα! Μέσα στην ίδια μέρα, εμφανίστηκε με άλλο παλτό, που είχε μόνο κάποιες γούνινες λεπτομέρειες! Ίσως να ενημερώθηκε από την αυλή της για τα διαδικτυακά σχόλια!

i.jpg
Πηγή telegraph