​Εδώ και 25 χρόνια ένας πατέρας, ο οποίος έχει «τρελή» αδυναμία στα παιδιά του, τα τραβά το βίντεο να κατεβαίνουν τις σκάλες τα Χριστούγεννα.

Το "έθιμο" ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '80 και μέχρι το 2009 ο πατέρας του Nick Confalone από τις ΗΠΑ τραβούσε τα δυο παιδιά του να κατεβαίνουν τις σκάλες το πρωινό των Χριστουγέννων.

Το βίντεο που ξεκινά με σκηνές της δεκαετίας του 1980 τελειώνει το 2009, αλλά κοινοποιείται συνέχεια από όταν ανέβηκε στο YouTube το 2010.

original.jpg
Σήμερα ο Nick Confalone έχει γίνει παραγωγός βίντεο, συγγραφέας και αστέρι του Vine, βιντεοσκοπώντας τη ζωή του και του μικρού γιου του Leo.

φγξητγ.jpg
Η αδελφή του Tricia παντρεύτηκε εκείνον τον τύπο που εμφανίζεται περίπου το 2007 στο βίντεο και τώρα εργάζεται στον χώρο του Real Estate.

Ο πατέρας τους Pat, συνταξιούχος φαρμακοποιός, εξελέγη πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2014.

Ο Nick Confalone κατά καιρούς ποστάρει στιγμιότυπα από τον ίδιο και την αδελφή του, όπως τους βλέπουμε στο βίντεο.

Συνεχίζει μάλιστα την παράδοση με τον γιο του Leo! «Η μαμά ��ου, ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου έρχονται στο σπίτι μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων, οπότε η παράδοση συνεχίζεται!», δήλωσε χαρακτηριστικά.