​Ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια, ο 25χρονος Ντέιβιντ Ενρίκε Μέτζα και η 20χρονη Τέιλορ Μαρί Λάνγκστον κατηγορούνται πως δελέασαν τον εκατομμυριούχο Τζέικ Κλάιντ Μερεντίνο σε ομοφυλοφιλική σχέση και στην συνέχεια τον δολοφόνησαν, αφού πρώτα τον εξανάγκασαν να ορίσει ως μοναδικό κληρονόμο του τον 25χρονο Ντέιβιντ.

Ήταν το... 2013 όταν ο Τζέικ Κλαιντ Μερεντίνο ανέπτυξε μέσω διαδικτύου μια ρομαντική σχέση με τον Ντέιβιντ Ενρίκε Μέτζα, ο οποίος διατηρούσε παράλληλα μακρ��χρόνια σχέση με την Τέιλορ, η οποία την ίδια περίοδο ήταν έγκυος

Τον περασμένο Μάϊο, ο Μερεντίνο δολοφονήθηκε σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών μπροστά στη θάλασσα στην Μπάτζα Καλιφόρνια, στο Μεξικό. Ήταν μαχαιρωμένος δεκάδες φορές στο στήθος και το στομάχι, όπως γράφει η nydailynews.com.

Ο Ντέιβιντ και η φίλη του επέστρεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μία ώρα μετά την ανακάλυψη του πτώματός και επέστρεψαν αργότερα στο Μεξικό για να πάρουν τα πράγματά τους από το ξενοδοχείο.

theretro.jpg

Μετά τη δολοφονία του, ο Μέτζα ισχυρίστηκε πως o Mερεντίνο είχε γράψει νέα διαθήκη στο ξενοδοχείο και τον άφηνε μοναδικό δικαιούχο της περιουσίας του. Η Λάνγκστον είπε στις αρχές ότι πήγε στο Μεξικό, το Σαββατοκύριακο δολοφονίας του Μερεντίνο, για να συναντήσει έναν... φίλο. Όταν οι ερευνητές ήρθαν σε επαφή με αυτό το πρόσωπο, εκείνος δήλωσε πως δεν είχε δει το ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο!

fili.jpg

Και κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης...

Αν και το… δολοφονικό ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες, στ��ν περίπτωση που καταδικαστούν ο 25χρονος θα μπορούσε περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή, ενώ η φίλη του θα μπορούσε να μείνει στο κελί για δεκαετίες.

paidiw.jpg