���Ένα διαφορετικό μήνυμα για τα Χριστούγεννα έστειλε ο κούκλος Πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό. Ο μελαχρινός γαλανομάτης είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή καθώς έφερε έναν αέρα ανανέωσης στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Αυτή τη φορά ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα ζητώντας από τους συμπολίτες του να προσφέρουν αγάπη και θερμό καλωσόρισμα στους πρόσφυγες που φτάνουν στον Καναδά.

«Σε όλο τον κόσμο και σε ολόκληρο τον Καναδά, οι χριστιανοί συγκεντρώνονται για τα Χριστούγεννα για να γιορτάσουν τη γέννηση του Ιησού Χριστού. Αυτή είναι μια εποχή που οι οικογένειες, οι φίλοι και οι συνάδελφοι σμίγουν για να γιορτάσουν το πνεύμα της εποχής. Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία για να δώσουμε και να λάβουμε. Αυτό το έτος, οι Καναδοί υποδεχόμαστε χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες στη χώρα μας.

Άνθρωποι που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους λόγω του πολέμου και των συγκρούσεων. Ενθαρρύνω όλους τους Καναδούς να τους δείξουμε ένα θερμό καλωσόρισμα σύμφωνα με τις αξίες, τη συμπόνια, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία μας».