​Με μια παντόφλα κατάφερε να αποτρέψει επίδοξο ληστή ιδιοκτήτης καταστήματος στη Νέα Υόρκη. Ο δράστης εισέβαλε με μια καραμπίνα και απείλησε τον ιδιοκτήτη, δεν υπολόγισε όμως την αντίδρασή του!

Ο επίδοξος ληστής φορώντας αποκριάτικη μάσκα μπήκε στο κατάστημα του βενζινάδικου του 58χρονου Αμρίκ Σίνγκ στη Νέα Υόρκη. Ο ιδιοκτήτης βρισκόταν πίσω από το ταμείο. Ο κακοποιός τον σημάδευσε με την καραμπίνα κι έβγαλε από την τσέπη του μια πλαστική σακούλα, προκειμένου να βάλει μέσα τις εισπράξεις.

Ο 58χρονος αρχικά έδειξε να συμμορφώνεται και άνοιξε το ταμείο. Ο μασκοφόρος πλησίασε, έβαλε το χέρι του στο ταμείο και τότε ο ιδιοκτήτης του χτύπησε το χέρι! Ο δράστης αιφνιδιάστηκε, και αφού απομακρύνθηκε, σήκωσε ξανά το όπλο προς τον επιχειρηματία, ο οποίος όμως τον αιφνιδίασε για δεύτερη φορά… πετώντας του στο πρόσωπο μια παντόφλα!

Ο μασκοφόρος εκνευρισμένος πλησίασε προς το μέρος του 58χρονου, όμως ο ατρόμητος καταστηματάρχης δεν το έβαλε κάτω, αφού τον έπιασε και τον έβγαλε έξω από το κατάστημα. Ο επίδοξος ληστής το έβαλε στα πόδια με τον Αμρικ Σίνγκ να τον κυνηγάει!

Αργότερα ο 58χρονος όταν ρωτήθηκε γιατί αντέδρασε με αυτό τον τρόπο είπε: «Κάτι μέσα μου μου έλεγε τι να κάνω». Τη στιγμή που ο μασκοφόρος πλησίασε τον ιδιοκτήτη πίσω από τον πάγκο ο δράστης πυροβόλησε προς τα πόδια του χωρίς όμως να καταφέρει να τον τραυματίσει. Ο πυροβολισμός δεν έχει καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας, καθώς δεν πιάνει το σημείο εκείνο.