Συγκλονιστική και ανατριχιαστική ήταν η ομιλία-μαρτυρία μιας 21χρονης σκλάβας του σεξ των τζιχαντιστών.

Η Νάντια Μουράντ Μπασί Τάχα περιέγραψε στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών τα ασύλληπτα βασανιστήρια που υπέστη στα χέρια των τζιχαντιστών, οι οποίοι ασελγούσαν πάνω της μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της!

Η νεαρή κοπέλα, η οποία ανήκει στην εθνοθρησκευτική ομάδα των Γεζίντι που έχει στο��οποιηθεί από τους τζιχαντιστές, είχε απαχθεί από το χωριό της στο Ιράκ τον περασμένο χρόνο και είχε μεταφερθεί στο Μοσούλη.

Όπως είπε η ίδια, οι τζιχαντιστές είχαν πάρει άλλες 150 οικογένειες . Η περιγραφή της είναι ανατριχιαστική: «Σε ένα κτίριο ήταν χιλιάδες οικογένειες και παιδιά, που ανταλλάχθηκαν ως δώρα. Ένας από αυτούς ήρθε σε μένα. Ήθελε να με πάρει. Κοιτούσα στο πάτωμα. Είχα πετρώσει. Όταν κοίταξα πάνω, είδα έναν τεράστιο άνδρα. Έμοιαζε με τέρας. Έκλαψα. Φώναξα, “είμαι πολύ νέα και είσαι τεράστιος”. Με χτύπησε, με κλώτσησε και με έδειρε. Και λίγα λεπτά αργότερα, άλλος ένας άνδρας ήρθε. Κοιτούσα ακόμα στο πάτωμα. Είδα ότι ήταν λίγο μικρότερος. Τον ικέτεψα, τον παρακάλεσα να με πάρει. Φοβόμουν απίστευτα τον πρώτο. Αυτός που με πήρε μου ζήτησε να αλλάξω θρησκεία. Αρνήθηκα. Τότε, ζήτησε το χέρι μου σε γάμο, σαν να λέμε...εκείνο το βράδυ με έδειρε. Μου ζήτησε να βγάλω τα ρούχα μου. Με έβαλε σε ένα δωμάτιο με φρουρούς και μετά προχώρησαν στο έγκλημά τους μέχρι που λιποθύμησα. Σας παρακαλώ, καταστρέψτε το Ισλαμικό Κράτος».

Ευτυχώς, λίγους μήνες μετά η 21χρονη δραπέτευσε και κατέφυγε στη Γερμανία. Εκτός από τα ψυχικά τραύματα και τη σωματική ταλαιπωρία που της προκάλεσαν, οι τζιχαντιστές της στέρησαν και αρκετά από τα αδέρφια της, δολοφονώντας τ�� εν ψυχρώ...